✓ advieskeuze.nl 9.7

 | 

Logo Kremer Pensieon- en Risicoadviseurs

Wij zijn Kremer pensioen- en risicoadviseurs
Direct advies aanvragen

Hypotheekadvies Groningen

U bent ondernemer of ZZP'er? Een hypotheek afsluiten is voor u dan vaak lastiger dan voor iemand in loondienst. Dit komt doordat de banken inkomen uit loondienst als zeker inkomen zien, maar dat van een ondernemer of ZZP'er vaak niet of minder. Dit maakt het afsluiten van een hypotheek een stuk onzekerder.

De meeste banken hebben de mensen die de cijfers van ondernemers beoordelen weggesaneerd. Een ondernemer of ZZP'er moet dan eerst een dure inkomensverklaring aanvragen bij een externe accountant. Daarna kan de bank pas beoordelen of hypotheek mogelijk is. Herkenbaar? Ga dan voor hypotheekadvies in Groningen bij KPRA!

Wij gaan eerst vrijblijvend met u in gesprek om vast te stellen wat voor u van belang is bij het afsluiten van een hypotheek. Doordat we jarenlange ervaring hebben met het beoordelen van cijfers kunnen we vooraf al een goede inschatting geven van de haalbaarheid. Ook doen we zaken met banken die de ondernemersacceptanten wel nog in dienst hebben. Dat is voor ons makkelijk schakelen. Op basis van uw wensen geven wij snel een passend advies. Wilt u ook hypotheekadvies als ondernemer in Groningen of omstreken? Vul dan het formulier aan de onderzijde van de pagina in of lees verder!

Hypotheek afsluiten in Groningen als ondernemer? KPRA helpt!

Als ondernemer dient u dus met meer factoren rekening te houden bij het afsluiten van een hypotheek dan een particulier. Dit heeft alles te maken met dat u rekening dient te houden met de gevolgen van eventuele arbeidsongeschiktheid, overlijden en pensioendatum. Voor iemand in loondienst regelt de werkgever dit namelijk meestal allemaal. Het inventariseren van de bovenstaande zaken is een standaard onderdeel van ons adviestraject, evenals het uitzoeken van de beste voorwaarden en rente. Zo zorgen wij ervoor dat u de meest geschikte hypotheek vindt!

Tarieven hypotheekadvies voor ondernemers in Groningen

Kosten hypotheekadvies
bij KPRA
 
Oriëntatiegesprek€ 0
Als u voor het eerst
een huis koopt
€ 2.200
Als u nog geen hypotheek
bij ons heeft
€ 2.450
Als u al eerder een
hypotheek bij ons heeft afgesloten
€ 2.200
Hypotheekadvies bij
een echtscheiding
€ 2.250
Overlijdensrisicoverzekering
(ORV) afsluiten
€ 150
Arbeidsongeschiktheidsverzekering
afsluiten
€ 750

Benieuwd naar de tarieven van hypotheekadvies voor ondernemers in Groningen? Bekijk onze scherpe prijzen in de onderstaande tabel.

Kies voor hypotheekadvies voor ondernemers in Groningen bij KPRA!

Kies voor hypotheekadvies voor ondernemers in Groningen. Bij KPRA en u bent verzekerd van passend en professioneel advies. Doordat wij al jaren succesvolle samenwerkingen hebben met ondernemers snappen wij wat er speelt en spreken we de taal van de een ondernemer. Hierdoor kunnen wij proactief met u meedenken en u voorzien van passend advies gebaseerd op uw wensen en behoeften. Vraag nu een geheel gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek aan met onze hypotheekadviseur Gerald Vredevoogd!

 

Beeldbelafspraak maken

Vrijblijvend adviesgesprek?

Advies op maat voor de MKB'er, ZZP'er, agrariër, werknemer en particulier. Wij adviseren en ontzorgen u als ondernemer, werkgever, agrariër en particulier door het aanbieden van het totaalpakket. Op basis van uw persoonlijke situatie bieden wij hulp bij het nemen van risicovolle beslissingen.

Benieuwd wat KPRA voor u of uw onderneming kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij ontzorgen u graag!

Wat klanten zeggen

"No nonsense, adequaat, goede kwaliteit, goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen, passende prijs." - Anton