Een hypotheek regelen kan ik zelf toch wel?

Hypotheek


In principe kunt u uw eigen hypotheek regelen, tenminste als u alle wijzigingen die de afgelopen tijd hebben plaatsgevonden juist weet te interpreteren.

Wij merken dat wanneer we eenmaal alles hebben besproken en u alle keuze mogelijkheden heeft begrepen het dan nog slechts een kwestie van de juiste bank kiezen is. Uiteraard met de beste voorwaarden en rente. Maar voordat we tot die stap komen willen we u meenemen in uw verhaal. Wat zijn uw wensen ten aanzien van de maandlasten, niet zozeer hoeveel u kunt lenen, maar wat u wenst uit te geven. Rekening houdend met uw uitgavenpatroon.
En, niet onbelangrijk, wat gebeurt er als het even niet zo gaat als u dacht. Bijvoorbeeld in geval van overlijden, arbeidsongeschiktheid of pensioen.  Zijn de maandlasten dan nog te betalen of moet u de woning verkopen? Dat zijn voor ons belangrijke vragen,  zodat u gerust kunt wonen.
Bij ondernemers ligt een hypotheekproces vaak ingewikkelder maar juist daarin zijn we gespecialiseerd. Met name door onze samenwerking met twee administratiekantoren spreken we de taal van de ondernemer erg goed.

Onze prijs is marktconform, onze dienstverlening wordt hoog beoordeeld.

U ziet; voor hypotheken kunt u ook bij Kremer terecht.

Meer weten?

  • Anja Stegink

  • Commercieel medewerker
  • verzekeringen, inkomen, vermogensopbouw
Contact Us