Uitgebreide financiële planning voor een ongekend lage prijs 

De kosten van financieel advies kunnen we laag houden doordat bepaalde gegevens, zoals de pensioengegevens en de belastingaangifte, al digitaal beschikbaar zijn. We hebben daarom geïnvesteerd in geavanceerde financiële planningssoftware waarmee we deze gegevens eenvoudig kunnen inlezen. Hierdoor zijn wij minder administratieve tijd kwijt en hoeven we alleen nog de geïmporteerde gegevens te controleren en aan te vullen. We kunnen dus al snel conclusies trekken en de gevraagde grafieken en cijfers in beeld brengen. Dit kan bij ons op kantoor maar ook vanuit huis via beeldbellen. We geven jezelf ook online toegang tot het planningspakket zodat je zelf eventueel ook eenvoudig financiële scenario’s kunt maken of aanpassen.

Benieuwd wat een financiële planning op maat voor jou gaat kosten? Bekijk dan hier al onze tarieven of neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Tarieven  Maak hier een afspraak

kpra afbeelding

 

 ✓ advieskeuze.nl 9.7

 | 

 | 

Vrijblijvend adviesgesprek?

Advies op maat voor de MKB'er, ZZP'er, agrariër, werknemer en particulier. Wij adviseren en ontzorgen u als ondernemer, werkgever, agrariër en particulier door het aanbieden van het totaalpakket. Op basis van uw persoonlijke situatie bieden wij hulp bij het nemen van risicovolle beslissingen.

Benieuwd wat KPRA voor u of uw onderneming kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij ontzorgen u graag!

Wat klanten zeggen

"No nonsense, adequaat, goede kwaliteit, goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen, passende prijs." - Anton