Financiële planning

Betaalbare financiële planning!

home
Persoonlijk plan

Betaalbare financiële planning

Het is prettig om inzicht te hebben in uw financiële situatie. Mensen die goed inzicht hebben weten beter hoeveel ze kunnen sparen en zijn financiële problemen vaker voor, dit blijkt keer op keer uit onderzoek. Het geeft rust en duidelijkheid in onzekere situaties. KPRA helpt u graag met het maken van een persoonlijk financieel plan. Met behulp van onze financiële planningssoftware geven wij u een duidelijk beeld of je financiële ambities realiseerbaar zijn.  

financiele planning

Vragen

Financiële planning bij KPRA: inzicht in uw toekomst.

Regelmatig komen mensen bij ons met wat in eerste instantie een simpele vraag lijkt. Bijvoorbeeld; ‘’is mijn pensioen goed wel geregeld?” of “kan ik eerder stoppen met werken” of “wat gebeurt er als ik kom te overlijden”. 

Deze vragen zijn meestal niet eenvoudig te beantwoorden, want dit is voor iedereen verschillend. Ieder heeft een zijn eigen financiële situatie met zijn eigen arbeidsverleden, gezinshuishouden en bijbehorende uitgaven. Daarom is het belangrijk om te weten wat er nu allemaal al is geregeld en willen we een goed beeld krijgen van uw wensen. Er zijn daarbij veel gegevens nodig. Na het invoeren van al deze gegevens brengen wij uw huidige financiële situatie in beeld en bepalen we of dit aansluit bij uw gewenste doelen. Eventuele tekorten zijn direct zichtbaar zodat we direct kunnen doorpakken naar mogelijke oplossingen.

Plan een afspraak in

Wat klanten zeggen

 • 5 / 5
  Goed advies en ondersteuning bij het gehele proces rondom de hypotheek. Alles werd geregeld.
 • 5 / 5
  Goed geadviseerd over de pensioenaanspraken. De adviseur doorzag de situatie vlot en dacht mee.
 • 5 / 5
  Erg prettig gesprek, goed advies. Houdt niet alleen strikt rekening met de cijfers maar kijkt naar gehele plaatje.
 • 5 / 5
  Zeer praktische informatie gehad tijdens het adviesgesprek. Totaal niet het idee gehad dat er iets aan mij "verkocht" moest worden. Zeer aan te raden!
 • 5 / 5
  Eerlijke informatie. Denken goed met je mee. Persoonlijk advies op maat. Ook voor hyphotheek advies, verzekeringen privé en zakelijk.Echt verstand van zaken, je kunt hier met al je vragen terecht.
KPRA

Uitgebreide financiële planning voor een lage prijs 

De kosten van financieel advies kunnen we laag houden doordat bepaalde gegevens, zoals de pensioengegevens en de belastingaangifte, al digitaal beschikbaar zijn. We hebben daarom geïnvesteerd in geavanceerde financiële planningssoftware waarmee we deze gegevens eenvoudig kunnen inlezen. Hierdoor zijn wij minder administratieve tijd kwijt en hoeven we alleen nog de geïmporteerde gegevens te controleren en aan te vullen. We kunnen dus al snel conclusies trekken en de gevraagde grafieken en cijfers in beeld brengen. Dit kan bij ons op kantoor maar ook vanuit uw huis via beeldbellen. We geven uzelf ook online toegang tot het planningspakket zodat u zelf eventueel ook eenvoudig financiële scenario’s kunt maken of aanpassen.

Benieuwd wat een financiële planning op maat voor u gaat kosten? Bekijk dan hier al onze tarieven of neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Tarieven  Plan een afspraak in

kpra afbeelding