✓ advieskeuze.nl 9.7

 | 

 | 

Logo Kremer Pensieon- en Risicoadviseurs

Betaalbare financiële planning
Direct advies aanvragen

Vrijblijvend adviesgesprek?

Advies op maat voor de MKB'er, ZZP'er, agrariër, werknemer en particulier. Wij adviseren en ontzorgen u als ondernemer, werkgever, agrariër en particulier door het aanbieden van het totaalpakket. Op basis van uw persoonlijke situatie bieden wij hulp bij het nemen van risicovolle beslissingen.

Benieuwd wat KPRA voor u of uw onderneming kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij ontzorgen u graag!

Wat klanten zeggen

"No nonsense, adequaat, goede kwaliteit, goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen, passende prijs." - Anton

 

          

Betaalbare financiële planning bij Kremer! 

Het is prettig om inzicht te hebben in je financiële situatie. Mensen die goed inzicht hebben weten beter hoeveel ze kunnen sparen en zijn financiële problemen vaker voor, dit blijkt keer op keer uit onderzoek. Het geeft rust en duidelijkheid in onzekere situaties. KPRA helpt u graag met het maken van een persoonlijk financieel plan. Met behulp van onze financiële planningssoftware geven wij jou een duidelijk beeld of je financiële ambities realiseerbaar zijn.  

financiele planning

Financiële planning bij KPRA: al jouw wensen en behoeften op een rijtje 

Regelmatig komen mensen bij ons met wat in eerste instantie een simpele vraag lijkt. Bijvoorbeeld; ‘’is mijn pensioen goed wel geregeld?” of “kan ik eerder stoppen met werken” of “wat gebeurt er als ik kom te overlijden”. 

Deze vragen zijn meestal niet eenvoudig te beantwoorden, want dit is voor iedereen verschillend. Ieder heeft een zijn eigen financiële situatie met zijn eigen arbeidsverleden, gezinshuishouden en bijbehorende uitgaven. Daarom is het belangrijk om te weten wat er nu allemaal al is geregeld en willen we een goed beeld krijgen van je wensen. Er zijn daarbij veel gegevens nodig. Na het invoeren van al deze gegevens brengen wij de huidige financiële situatie in beeld en bepalen we of dit aansluit bij je gewenste doel. Eventuele tekorten zijn meteen zichtbaar waarna we direct kunnen doorpakken naar mogelijke oplossingen.

Uitgebreide financiële planning voor een ongekend lage prijs 

De kosten van financieel advies kunnen we laag houden doordat bepaalde gegevens, zoals de pensioengegevens en de belastingaangifte, al digitaal beschikbaar zijn. We hebben daarom geïnvesteerd in geavanceerde financiële planningssoftware waarmee we deze gegevens eenvoudig kunnen inlezen. Hierdoor zijn wij minder administratieve tijd kwijt en hoeven we alleen nog de geïmporteerde gegevens te controleren en aan te vullen. We kunnen dus al snel conclusies trekken en de gevraagde grafieken en cijfers in beeld brengen. Dit kan bij ons op kantoor maar ook vanuit huis via beeldbellen. We geven jezelf ook online toegang tot het planningspakket zodat je zelf eventueel ook eenvoudig financiële scenario’s kunt maken of aanpassen.

Benieuwd wat een financiële planning op maat voor jou gaat kosten? Bekijk dan hier al onze tarieven of neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Tarieven  Maak hier een afspraak

kpra afbeelding