Ziekte van een werknemer 

Is een van uw werknemers ziek? Dan krijgt u als werkgever met diverse wet- en regelgeving te maken. Naast de financiële verplichting krijgt u ook te maken met een inspanningsverplichting. U moet als werkgever aan meerdere plichten en verslagleggingseisen voldoen, en dat terwijl uw werkzaamheden als ondernemer ook gewoon doorgaan. Een eerlijk en duidelijk advies kan u en uw onderneming verder helpen om inzicht te krijgen van uw financiële risico’s bij verzuim. 

Verzekeringsadvies omtrent uw bezittingen 

Schade door brand, inbraak of storm kan grote gevolgen hebben voor uw bedrijfspand en uw inventaris. Wij van Kremer pensioen- en risicoadviseurs voelen ons medeverantwoordelijk voor uw bedrijfscontinuïteit en financiële zekerheid. Met dat uitgangspunt leveren wij u alle mogelijke verzekeringsdiensten voor u en uw bedrijf. Onze adviseurs maken op basis van uw bedrijfsvoering een risicoanalyse voor uw bedrijf en bieden wij een uitgebreid risico inventarisatie en preventieadvies. 

Verzekeringsadvies via de volgende vragen: 

KPRA: een kleinschalig adviesbureau met korte lijntjes 

Wij leren u en uw bedrijf graag persoonlijk kennen, zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Onze werkwijze is professioneel, persoonlijk en enthousiast. We willen graag een prettige, duurzame relatie met u aangaan. Op die manier kunnen wij u het beste langdurig van dienst zijn en u zoveel mogelijk ontzorgen. Uiteraard helpen we particulieren en werknemers ook graag met vragen over verzekeringen. 

Natuurlijk ondersteunen wij u graag om tot een goede oplossing te komen die uw financiële risico’s zoveel mogelijk beperken. Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag.

Adviesgesprek

 

advieskeuze.nl 9.8Bel ons: 0592-330043Mail ons: info@kpra.nl 

Vrijblijvend bedrijfsverzekering adviesgesprek?

Advies op maat? Wij adviseren en ontzorgen u als ondernemer, werkgever en particulier door het aanbieden van totaaladvies. Op basis van uw persoonlijke situatie bieden wij hulp bij het nemen van moeilijke beslissingen.

Benieuwd wat KPRA voor u of uw onderneming kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij ontzorgen u graag!

Wat klanten zeggen

"Zeer prettige en heldere manier van communiceren. Als iets is niet duidelijk is nemen ze de tijd om erin te duiken en terugkoppeling te geven" - J. Maas