✓ advieskeuze.nl 9.7

 | 

 | 

Logo Kremer Pensieon- en Risicoadviseurs

Help, ik word aansprakelijk gesteld!
Adviesgesprek

Vrijblijvend bedrijfsverzekering adviesgesprek?

Advies op maat voor de MKB'er, ZZP'er, agrariër, werknemer en particulier. Wij adviseren en ontzorgen u als ondernemer, werkgever, agrariër en particulier door het aanbieden van het totaalpakket. Op basis van uw persoonlijke situatie bieden wij hulp bij het nemen van risicovolle beslissingen.

Benieuwd wat KPRA voor u of uw onderneming kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij ontzorgen u graag!

Wat klanten zeggen

"Zeer prettige en heldere manier van communiceren. Als iets is niet duidelijk is nemen ze de tijd om erin te duiken en terugkoppeling te geven" - J. Maas

 

          

Bedrijfsverzekeringsadvies in Assen van Kremer pensioen- en risicoadviseurs

Als werkgever loopt u de nodige risico’s. Door middel van bedrijfsverzekeringen kunt u deze risico’s eventueel afdekken om zo uw onderneming te beschermen. Kremer pensioen- en risicoadviseurs geeft u graag advies omtrent deze risico’s en verzekeringen. Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Bedrijfsverzekeringsadvies omtrent uw aansprakelijkheid 

Als werkgever kunt u aansprakelijk gesteld worden voor de gedragingen van uw personeel, voor uw beroep, een gebrekkig product of door uw personeel. Mocht u aansprakelijk worden gesteld en ook aansprakelijk zijn, dan is het belangrijk dat er dekking is. Aansprakelijkheid van bedrijven kan leiden tot grote claims. De financiële consequenties kunnen erg groot zijn en aansprakelijkheidskwesties kunnen jaren duren. Door het afsluiten van een goede aansprakelijkheidsverzekering, kan veel leed u bespaard blijven. Wilt u weten hoe u de risico's kunt beperken omtrent aansprakelijkheid? Laat u adviseren door de deskundige pensioen- en risicoadviseurs van KPRA. 

Verzuim van een werknemer 

Is een van uw werknemers ziek, dan krijgt u als werkgever met diverse wet- en regelgeving te maken. Naast de financiële verplichting krijgt u ook te maken met een inspanningsverplichting. U moet als werkgever aan meerdere plichten en verslagleggingseisen voldoen, en dat terwijl uw werkzaamheden als ondernemer gewoon doorgaan. Een eerlijk en duidelijk advies kan u en uw onderneming verder helpen om inzicht te krijgen van uw financiële risico’s bij verzuim. 

Bedrijfsverzekeringsadvies omtrent uw bezittingen 

Schade door brand, inbraak of storm kan grote gevolgen hebben voor uw bedrijfspand en uw inventaris. Wij van Kremer pensioen- en risicoadviseurs voelen ons medeverantwoordelijk voor uw bedrijfscontinuïteit en financiële zekerheid. Met dat uitgangspunt leveren wij u alle mogelijke verzekeringsdiensten voor u en uw bedrijf. Onze adviseurs maken op basis van uw bedrijfsvoering een risicoanalyse voor uw bedrijf en bieden wij een uitgebreid risicomanagement en preventieadvies. 

Kremer pensioen- en risicoadviseurs geeft u verzekeringsadvies omtrent het verzuim van uw werknemers, en helpen u met het oplossen van de volgende vraagstukken: 

KPRA: een kleinschalig adviesbureau met korte lijntjes 

Wij leren u en uw bedrijf graag persoonlijk kennen, zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Onze werkwijze is professioneel, persoonlijk en enthousiast. Voor onze adviseurs staat een prettige, duurzame relatie met u voorop. Op die manier kunnen wij u het best van dienst zijn en u zoveel mogelijk ontzorgen. 

Uiteraard ondersteunen wij u graag om tot een goede oplossing te komen die uw financiële risico’s zoveel mogelijk beperken. Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag.

Adviesgesprek