bedrijfsverzekeringen header
Help, ik word aansprakelijk gesteld!

Verzekeringsadvies van Kremer pensioen- en risicoadviseurs

Als ondernemer loopt u de nodige risico’s waarbij een verzekering soms goed van pas kan komen. Door middel van bedrijfsverzekeringen kunt u risico’s afdekken om zo uw onderneming en uw vermogen te beschermen. Maar welke verzekeringen heeft u nou nodig en welke juist niet? Kremer pensioen- en risicoadviseurs geeft u graag advies omtrent deze risico’s en verzekeringen. U leest hier informatie over bedrijfsverzekeringen. Maar beter is het om direct vrijblijvend een afspraak te maken. 

Welke bedrijfsverzekeringen zijn er?

Er zijn verschillende soorten bedrijfsverzekeringen. Hierbij kunt u denken aan een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering waarbij het gaat als u aansprakelijk wordt gesteld. Daarnaast zijn zaken als ziekte van uw werknemers, ook niet geheel onbelangrijk om verzekerd voor te zijn. Bij schade aan uw bezittingen bij bijvoorbeeld een brand of andere situatie kunt u zich verzekeren door middel van een bedrijfsverzekering. Afhankelijk van uw activiteiten zijn sommige verzekeringen juiste wel of niet nodig. Belangrijk is om eerst samen te onderzoeken welke risico's er in uw branche leven en vervolgens samen te kijken welke risico's u zelf kunt dragen en welke u wenst te verzekeren.

En... er zijn ook zaken die niet zijn te verzekeren, die zijn onderdeel van het ondernemersrisico. Bij KPRA adviseren wij u graag over de juiste bedrijfsverzekeringen die aansluit bij uw situatie. 

Verzekeringsadvies omtrent uw aansprakelijkheid 

Als werkgever kunt u aansprakelijk gesteld worden voor de gedragingen van uw personeel, voor uw beroep, een gebrekkig product of door uw personeel zelf. Mocht u aansprakelijk worden gesteld en ook aansprakelijk zijn, dan is het belangrijk dat er dekking is. Aansprakelijkheid van bedrijven kan leiden tot grote claims die grote financiële consequenties kunnen veroorzaken. De financiële consequenties kunnen erg groot zijn en aansprakelijkheidskwesties kunnen jaren duren. Door het afsluiten van een goede aansprakelijkheidsverzekering, kan veel gedoe u bespaard blijven. Wilt u weten hoe u de risico's kunt beperken omtrent aansprakelijkheid? Laat u adviseren door de deskundige pensioen- en risicoadviseurs van KPRA en kies voor een gepaste bedrijfsverzekering.

Ziekte van een werknemer 

Is een van uw werknemers ziek? Dan krijgt u als werkgever met diverse wet- en regelgeving te maken. Naast de financiële verplichting krijgt u ook te maken met een inspanningsverplichting. U moet als werkgever aan meerdere plichten en verslagleggingseisen voldoen, en dat terwijl uw werkzaamheden als ondernemer ook gewoon doorgaan. Een eerlijk en duidelijk advies kan u en uw onderneming verder helpen om inzicht te krijgen van uw financiële risico’s bij verzuim. 

Verzekeringsadvies omtrent uw bezittingen 

Schade door brand, inbraak of storm kan grote gevolgen hebben voor uw bedrijfspand en uw inventaris. Wij van Kremer pensioen- en risicoadviseurs voelen ons medeverantwoordelijk voor uw bedrijfscontinuïteit en financiële zekerheid. Met dat uitgangspunt leveren wij u alle mogelijke verzekeringsdiensten voor u en uw bedrijf. Onze adviseurs maken op basis van uw bedrijfsvoering een risicoanalyse voor uw bedrijf en bieden wij een uitgebreid risico inventarisatie en preventieadvies. 

Verzekeringsadvies via de volgende vragen: 

KPRA: een kleinschalig adviesbureau met korte lijntjes 

Wij leren u en uw bedrijf graag persoonlijk kennen, zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Onze werkwijze is professioneel, persoonlijk en enthousiast. We willen graag een prettige, duurzame relatie met u aangaan. Op die manier kunnen wij u het beste langdurig van dienst zijn en u zoveel mogelijk ontzorgen. Uiteraard helpen we particulieren en werknemers ook graag met vragen over verzekeringen. 

Natuurlijk ondersteunen wij u graag om tot een goede oplossing te komen die uw financiële risico’s zoveel mogelijk beperken. Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag.

Plan een gesprek in

 

Wat klanten zeggen

"Zeer prettige en heldere manier van communiceren. Als iets is niet duidelijk is nemen ze de tijd om erin te duiken en terugkoppeling te geven" - J. Maas

 

Vrijblijvend bedrijfsverzekering adviesgesprek?

Advies op maat? Wij adviseren en ontzorgen u als ondernemer, werkgever en particulier door het aanbieden van totaaladvies. Op basis van uw persoonlijke situatie bieden wij hulp bij het nemen van moeilijke beslissingen.

Benieuwd wat KPRA voor u of uw onderneming kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij ontzorgen u graag!