✓ advieskeuze.nl 9.7

 | 

 | 

Waarom kiezen voor Kremer

Wij beschikken over alle verplichte WFT diploma's en zijn dus op de hoogte van alle financiële disciplines zoals hypotheken, arbeidsongeschiktheid, pensioen en verzekeren. Hierdoor kunnen we breed adviseren en ook direct de consequenties van een beslissing laten inzien, bijvoorbeeld is het beter om af te lossen op de hypotheek of om te sparen voor pensioen.

Verder zijn we niet gebonden aan bepaalde verzekeraars of banken en kunnen dus vrij adviseren en het beste passende product kiezen. Tenslotte zijn we er voor onze klanten en niet voor de verzekeraar of bank.

Kosten pensioen advies

Financieel advies is ingewikkeld maar onze kosten niet.

Oriëntatiegesprek (eerste half uur gratis)€ 0
Werknemer/ particulier€ 125,- (incl. btw)
Ondernemer/ ZZP'er€ 135,- (excl. btw)
Werkgever personeelspensioen€ 150,- (excl. btw)

 

Kosten hypotheekadvies

 

 ParticulierOndernemer
Oriëntatiegesprek€ 0€ 0
Je eerste hypotheek€ 1.950,-€ 2.475,-
Een andere hypotheek€ 2.325,-€ 2.875,-

 

gesprek over hypotheek

Vrijblijvend adviesgesprek?

Advies op maat voor de MKB'er, ZZP'er, agrariër, werknemer en particulier. Wij adviseren en ontzorgen u als ondernemer, werkgever, agrariër en particulier door het aanbieden van het totaalpakket. Op basis van uw persoonlijke situatie bieden wij hulp bij het nemen van risicovolle beslissingen.

Benieuwd wat KPRA voor u of uw onderneming kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij ontzorgen u graag!

 

 

Vrijblijvend contact opnemen

 

&bsp;

          

"No nonsense, adequaat, goede kwaliteit, goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen, passende prijs." - Anton

Ons beloningsbeleid

De wetgever hecht een groot belang aan een beheerst beloningsbeleid bij financiële ondernemingen. Het beleid dient erop te zijn gericht om de risico's op onzorgvuldige behandeling van consumenten door financiële ondernemingen tegen te gaan. Het spreekt voor zich, dat wij dit belang onderschrijven.

Al onze medewerkers hebben een vast salaris en ontvangen geen variabele beloning. Nadere informatie over ons beloningsbeleid vindt je hier.