Vrijblijvend adviesgesprek?

Advies op maat voor de MKB'er, ZZP'er, agrariër, werknemer en particulier. Wij adviseren en ontzorgen u als ondernemer, werkgever, agrariër en particulier door het aanbieden van het totaalpakket. Op basis van uw persoonlijke situatie bieden wij hulp bij het nemen van risicovolle beslissingen.

Benieuwd wat KPRA voor u of uw onderneming kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij ontzorgen u graag!

 ✓ advieskeuze.nl 9.7

 | 

 | 

Vrijblijvend contact met Kremer pensioen- en risicoadviseurs

Wij zijn Kremer pensioen- en risicoadviseurs: een kleinschalig, onafhankelijk adviesbureau. Bij ons zijn de lijntjes kort, u heeft altijd een vast aanspreekpunt. Onze medewerkers zijn professioneel, deskundig en hebben allround kennis & expertise omtrent pensioenen, hypotheken, agrarische- en bedrijfsverzekeringen.                                    

 

 

Wat klanten zeggen

"De adviseur heeft me goed ondersteund bij de vragen die ik had en het maken van de uiteindelijke beslissing. Ook heeft de adviseur de tijd genomen om alle mogelijkheden met mij door te nemen. Ook vind ik de bereikbaarheid van de adviseur een hele fijne bijkomstigheid, in de avonduren en zelfs in zijn vakantie reageerde bij op de vragen die ik had via de mail. Dat geeft mij een gevoel van grote loyaliteit en betrokkenheid" - D. Smallenbroek