Kremer pensioen- en risicoadviseurs

Lees onze blogs

pensioenen
kremer

Wat is een pensioenverzekering?

Wilt u meer weten over een pensioenverzekering als werkgever of werknemer? In dit artikel leest u meer over een pensioenverzekering.

watdoet

Wat doet een financieel adviseur?

Het regelen van financiële zaken is niet eenvoudig. Misschien heeft u wel eens overwogen om aan te kloppen bij een financieel adviseur. Maar wat doet deze nou precies? 

kosten

Wat kost hypotheekadvies?

Bij het aanvragen van een hypotheek komen een heleboel zaken kijken. Het is slim om hiervoor een hypotheekadviseur in te schakelen. Maar wat kost hypotheekadvies eigenlijk?

kremer

Wat kost pensioenadvies?

Voor veel Nederlanders is hun pensioenregeling een ver-van-hun-bed-show. Professioneel pensioenadvies is zowel voor werknemers als werkgevers dan ook een uitkomst. Maar wat kost dat dan precies?

watdoet

Wat doet een hypotheekadviseur?

Gaat u een huis kopen, dan heeft u een hypotheek nodig. Een hypotheekadviseur kan u hierbij helpen. In dit artikel leest u wat hij of zij precies voor u kan betekenen.

kremer

Waarom heb ik een hypotheekadviseur nodig?

Gaat u een woning kopen, maar twijfelt u of u een hypotheekadviseur nodig heeft? Lees hier dan alles over de voordelen van een hypotheekadviseur.

kremer

Pensioen en scheiding: hoe zit dat?

Wanneer u besluit om te scheiden heeft u misschien niet gelijk zin om allerlei lastige zaken te moeten regelen. Toch moeten er afspraken worden gemaakt. Want hoe zit het precies met uw pensioen en dat van uw ex-partner?

kremer

Pensioenadvies voor u als werkgever

Een goede pensioenregeling is een belangrijke arbeidsvoorwaarde voor uw werknemers. Het kan echter ook een flinke administratieve rompslomp en kostenpost zijn. Pensioenadvies voor werkgevers biedt dan uitkomst.

kremer

Pensioenadvies voor u als werknemer

Bent u in loondienst en wilt u graag beter in kaart hebben hoe uw financiële plaatje eruit ziet als u gestopt bent met werken? Kom dan bij ons langs voor pensioenadvies voor werknemers.

kremer

Vanaf wanneer bouwt u pensioen op?

Vanaf welke leeftijd begint u eigenlijk met het opbouwen van uw pensioen? En is er een bepaalde startdatum van de algemene ouderdomswet? In dit artikel leest u het antwoord op al deze vragen.

kremer

Wat betekent het pensioenakkoord voor mij?

Na meer dan tien jaar overleg tussen werkgever- en werknemerspartijen en de overheid is er dan eindelijk een pensioenakkoord. Maar wat betekent het pensioenakkoord eigenlijk voor u?

kremer

Nabestaandenpensioen regelen

Samen oud en gelukkig worden is de droom van iedereen. Maar stel dat er wel iets gebeurt met u of uw partner, dan is het belangrijk om uw nabestaandenpensioen goed geregeld te hebben. Lees er hier alles over.

kremer

(Zelf) Pensioen opbouwen. Wel of niet doen?

In verschillende situaties kan het verstandig zijn om zelf pensioen op te bouwen. In dit artikel leest u wanneer dat is, hoe u dit zelf kunt aanpakken en wat de voor- en nadelen zijn.

kremer

Waardeoverdracht pensioen

Gaat u wisselen van baan? Tegenwoordig is het mogelijk om een waardeoverdracht aan te vragen voor uw pensioen. Maar is dat wel interessant?

kremer

Persoonlijk advies bij arbeidsongeschiktheid

Wilt u graag weten wat de financiële gevolgen zijn van geheel of gedeeltelijk arbeidsongeschikt raken? En wat u kunt doen om uzelf in te dekken tegen dit risico? U leest het in dit artikel.

kremer

Wanneer kan ik met pensioen?

'Pensioen', het klinkt ver weg voor veel Nederlanders, maar het gaat vaak sneller dan u denkt. In dit artikel leest u wanneer u precies met pensioen kunt.

kremer

Vervroegd met pensioen

Tegenwoordig is het een stuk lastiger dan vroeger om vervroegd met pensioen te gaan. Maar wist u dat het tegenwoordig nog steeds mogelijk is om vervroegd met pensioen te gaan? Wij leggen het u graag uit.

kremer

Pensioensparen

Bent u bang dat uw toekomstige AOW uitkeringen samen met uw pensioen niet voldoende om van te leven? Dan kunt u ervoor kiezen om te beginnen met pensioensparen. In deze blog leest u hoe dit werkt.

kremer

Wat is de invloed van mijn studieschuld op mijn hypotheek?

Misschien hebt u gedurende uw studietijd een behoorlijke schuld opgebouwd. Is het dan nog wel mogelijk om een hypotheek aan te vragen? Het antwoord leest u in deze blog.

kremer

Tweede hypotheek nemen

In sommige gevallen kan het gunstig zijn om een tweede hypotheek af te sluiten. In dit artikel leest u alles over de mogelijkheden en de kosten hiervan.

kremer

Overwaarde op de hypotheek

Door de woningcrisis zijn de huizenprijzen de afgelopen tijd flink gestegen. Hierdoor is er voor u wellicht overwaarde op de hypotheek ontstaan. Maar wat kunt u hier nu precies mee?

kremer

Hoeveel moet u als zzp'er sparen voor uw pensioen?

Als ZZP'er moet u zelf pensioen opbouwen. Maar hoeveel moet u als zzp’er sparen voor uw pensioen? En hoe bereken je het pensioen voor een zzp’er? In deze blog leggen we het u uit.  

kremer

Lineaire hypotheek

De lineaire hypotheek is één van de mogelijke hypotheekvormen. Wat houdt het precies in en wat zijn de voor- en nadelen van een lineaire hypotheek?

kremer pensioenadvies

Welke invloed heeft de inflatie op uw pensioen?

Bouwt u pensioen op? De huidige inflatie speelt een belangrijke rol bij uw koopkracht wanneer u de pensioengerechtigde leeftijd heeft behaald. Wat voor invloed speelt inflatie op uw pensioen?

kremer

Kan ik mijn pensioenen samenvoegen?

Heeft u bij verschillende werkgevers meerdere pensioenen opgebouwd? Gelukkig kunt u uw (kleine) pensioenen samenvoegen. Dit staat bekend als een waardeoverdracht. Hoe werkt dat precies?

kremer

Wat is een pensioengat?

Alhoewel we ons jaren kunnen voorbereiden op ons pensioen, kan het zijn dat u later op uw oude dag minder pensioen krijgt dan u zou willen. Dit heet een pensioengat of pensioentekort. Wat betekent dit precies en hoe ga je er mee om?

geraldmetjasje

Mijn lijfrente komt vrij, wat nu?

Hebt u een lijfrenteverzekering, dan komt op een gegeven moment het gespaarde bedrag vrij. Maar wat gaat u met deze lijfrente doen, laten uitkeren of doorsparen? Wij vertellen u wat uw opties zijn.

 

 

Wat klanten zeggen

 • 5 / 5
  Goed advies en ondersteuning bij het gehele proces rondom de hypotheek. Alles werd geregeld.
 • 5 / 5
  Goed geadviseerd over de pensioenaanspraken. De adviseur doorzag de situatie vlot en dacht mee.
 • 5 / 5
  Erg prettig gesprek, goed advies. Houdt niet alleen strikt rekening met de cijfers maar kijkt naar gehele plaatje.
 • 5 / 5
  Zeer praktische informatie gehad tijdens het adviesgesprek. Totaal niet het idee gehad dat er iets aan mij "verkocht" moest worden. Zeer aan te raden!
 • 5 / 5
  Eerlijke informatie. Denken goed met je mee. Persoonlijk advies op maat. Ook voor hyphotheek advies, verzekeringen privé en zakelijk.Echt verstand van zaken, je kunt hier met al je vragen terecht.