Pensioenadvies voor de werkgever, werknemer en u als ondernemer 

Of u nou een werkgever, ZZP'er of werknemer bent: een pensioenregeling is voor iedereen van belang. Als gespecialiseerde adviseurs helpen we u graag met het oplossen van uw vraagstukken omtrent pensioenen. Neem vrijblijvend contact met ons op en kijk wat wij voor u kunnen betekenen. 

Pensioenadvies voor u als particulier of als ondernemer. 

Bouw ik wel voldoende pensioen op? Kan ik eerder stoppen met werken? Heb ik een pensioengat? Heeft mijn partner genoeg inkomen om van te leven als ik overlijd? Wat kost het om mijn pensioen goed te regelen? Veel werknemers verwachten dat het pensioen via de werkgever goed is geregeld. Ondernemers en ZZPérs reserveren vaak niets of te weinig voor hun pensioen en nemen niet de tijd om zich hierin te verdiepen. Wij beseffen dat pensioen een lastige en saaie materie is. Pensioenadvies behelst echter meer dan alleen de uitkering van een pensioenfonds, verzekeraar of lijfrente-uitkering. De onderstaande zaken zijn namelijk ook van invloed op uw financiële planning en nemen wij daarom mee in ons advies 

Korte pensioenvraag?

Heeft u een korte vraag die te maken heeft met uw pensioen? Het komt vaak voor dat mensen op zoek zijn naar pensioenadvies zonder dat ze behoefte hebben aan een duur adviestraject. Daarom zijn wij sinds kort begonnen met het aanbieden van advies op afstand bij kleine pensioenvragen.

Ons doel is om de complexe materie van pensioen op een heldere, duidelijke en betaalbare manier uit te leggen. Uiteraard mag uw vraag ook over iets anders gaan, zoals een hypotheek, een arbeidsongeschiktheidsverzekering of over andere financiële vragen of verzekeringen.

Al vanaf 25,- euro voorzien wij je van pensioenadvies. Dit doen we via beeldbellen, omdat persoonlijk contact bij dit soort onderwerpen belangrijk is. Heeft u na afloop van het gesprek behoefte aan een uitgebreider adviestraject, dan kunnen we dat natuurlijk altijd nog opstarten.

Beeldbelafspraak maken

 ✓ advieskeuze.nl 9.7

 | 

 | 

Vrijblijvend pensioen adviesgesprek?

Advies op maat voor de MKB'er, ZZP'er, agrariër, werknemer en particulier. Wij adviseren en ontzorgen u als ondernemer, werkgever, agrariër en particulier door het aanbieden van het totaalpakket. Op basis van uw persoonlijke situatie bieden wij hulp bij het nemen van risicovolle beslissingen.

Benieuwd wat KPRA voor u of uw onderneming kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij ontzorgen u graag!

Wat klanten zeggen

"Zeer prettige en duidelijke uitleg in begrijpelijk Nederlands. Je weet na dit gesprek wat je te wachten staat als je je pensioen krijgt. De afhandeling met de banken en de levensverzekering is heel correct afgehandeld" - GB