✓ advieskeuze.nl 9.7

 | 

 | 

Logo Kremer Pensieon- en Risicoadviseurs

Is mijn pensioen goed geregeld?
Beeldbelafspraak maken

Vrijblijvend pensioen adviesgesprek?

Advies op maat voor de MKB'er, ZZP'er, agrariër, werknemer en particulier. Wij adviseren en ontzorgen u als ondernemer, werkgever, agrariër en particulier door het aanbieden van het totaalpakket. Op basis van uw persoonlijke situatie bieden wij hulp bij het nemen van risicovolle beslissingen.

Benieuwd wat KPRA voor u of uw onderneming kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij ontzorgen u graag!

Wat klanten zeggen

"Zeer prettige en duidelijke uitleg in begrijpelijk Nederlands. Je weet na dit gesprek wat je te wachten staat als je je pensioen krijgt. De afhandeling met de banken en de levensverzekering is heel correct afgehandeld" - GB

 

          

Pensioenadvies op maat in Assen

Mijn werknemers willen een pensioenregeling

Pensioen wordt veelal als ingewikkeld gezien. De werknemers ervaren pensioen vaak als negatief en de meeste werknemers verdiepen zich pas in hun pensioenregeling wanneer het te laat is. Een pensioenregeling is dus vaak een dure noodzaak waarbij je je als werkgever moet afvragen of het de investering loont. Gemiddeld kost pensioen namelijk in Nederland ongeveer 15% van het salaris. Deze kosten worden normaliter verdeeld onder de werkgever en werknemer. 

Kremer Pensioen- en risicoadviseurs vindt dat alleen het regelen van een pensioenproduct te kort door de bocht is. Het is belangrijk dat de werknemers inzicht krijgen van de inhoud van de pensioenregeling zodat ze zich bewust zijn van hun keuzemogelijkheden. Daarmee kunnen ze eventuele teleurstellingen op pensioendatum voorkomen. Dan pas gaat de arbeidsvoorwaarde pensioen als een investering voor u werken.

Mocht u niet verplicht aangesloten zijn bij een pensioenfonds of nog geen pensioenregeling hebben, hebben we een eenvoudige pensioenregeling het “pijler3pensioen” ontwikkeld. Deze regeling is eenvoudiger in te voeren en minder gevoelig voor toekomstige wetswijzigingen. De werknemer kan in deze regeling exact kan zien wat zijn pensioenspaarpot zit. Periodiek komen wij bij u op kantoor om iedere werknemer persoonlijk te informeren over zijn financiële situatie en zijn individuele keuzemogelijkheden. De werknemer ontvangt tevens de mogelijkheid om middels “mijngeldzaken.nl” online zijn eigen financiële planning te maken. Wij kunnen op de achtergrond meekijken en de werknemer eventueel van tips voorzien. 

Om u van gedegen advies te kunnen voorzien is het voor ons belangrijk te weten wat u als werkgever wenst. Wilt u een pensioenregeling waarbij uw werknemers exact weten wat ze op pensioendatum aan pensioen ontvangen of vindt u dat uw werknemers wel wat risico mogen lopen? 

Daarnaast zijn beheersbare pensioenkosten voor nu en in de toekomst erg belangrijk. Het is daarom raadzaam om na te denken over hoeveel u wenst te besteden aan de pensioenvoorziening voor uw personeel. 

Een goede pensioenregeling kan op een krappe arbeidsmarkt echt het verschil maken. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw werknemer de arbeidsvoorwaarde pensioen ook echt gaat waarderen. 

• Kleinschalig • Persoonlijk • Korte lijntjes •

Wij leren u en uw bedrijf graag persoonlijk kennen, zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Onze werkwijze is professioneel, persoonlijk en enthousiast. Voor onze adviseurs staat een prettige en duurzame relatie met u voorop. Op die manier kunnen wij u het best van dienst zijn en u zoveel mogelijk ontzorgen.

Wij werken met mijngeldzaken.nl. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan kijken we graag wat we voor u kunnen doen.

---------------------

Zie ook: Wat kost pensioenadvies?

 

 

Pensioenadvies voor de werkgever, werknemer en u als ondernemer 

Of u nou een werkgever, ZZP'er of werknemer bent: een pensioenregeling is voor iedereen van belang. Als gespecialiseerde adviseurs helpen we u graag met het oplossen van uw vraagstukken omtrent pensioenen. Neem vrijblijvend contact met ons op en kijk wat wij voor u kunnen betekenen. 

Pensioenadvies voor u als particulier of als ondernemer. 

Bouw ik wel voldoende pensioen op? Kan ik eerder stoppen met werken? Heb ik een pensioengat? Heeft mijn partner genoeg inkomen om van te leven als ik overlijd? Wat kost het om mijn pensioen goed te regelen? Veel werknemers verwachten dat het pensioen via de werkgever goed is geregeld. Ondernemers en ZZPérs reserveren vaak niets of te weinig voor hun pensioen en nemen niet de tijd om zich hierin te verdiepen. Wij beseffen dat pensioen een lastige en saaie materie is. Pensioenadvies behelst echter meer dan alleen de uitkering van een pensioenfonds, verzekeraar of lijfrente-uitkering. De onderstaande zaken zijn namelijk ook van invloed op uw financiële planning en nemen wij daarom mee in ons advies 

Korte pensioenvraag?

Heeft u een korte vraag die te maken heeft met uw pensioen? Het komt vaak voor dat mensen op zoek zijn naar pensioenadvies zonder dat ze behoefte hebben aan een duur adviestraject. Daarom zijn wij sinds kort begonnen met het aanbieden van advies op afstand bij kleine pensioenvragen.

Ons doel is om de complexe materie van pensioen op een heldere, duidelijke en betaalbare manier uit te leggen. Uiteraard mag uw vraag ook over iets anders gaan, zoals een hypotheek, een arbeidsongeschiktheidsverzekering of over andere financiële vragen of verzekeringen.

Al vanaf 25,- euro voorzien wij je van pensioenadvies. Dit doen we via beeldbellen, omdat persoonlijk contact bij dit soort onderwerpen belangrijk is. Heeft u na afloop van het gesprek behoefte aan een uitgebreider adviestraject, dan kunnen we dat natuurlijk altijd nog opstarten.

Beeldbelafspraak maken