Bel ons: 0592-330043         |         advieskeuze.nl 9.7

Logo Kremer Pensieon- en Risicoadviseurs

Een hypotheek regelen kan ik zelf toch wel?

Hypotheekadvies in Assen van Kremer pensioen- en risicoadviseurs

U heeft uw droomhuis gevonden in de regio Assen, en nu? Dan is het tijd om een hypotheek af te sluiten. Heeft u hulp nodig of wilt u weten welke wijzigingen invloed hebben op uw hypotheek? Neem vrijblijvend contact met ons op. De deskundige adviseurs van Kremer voorzien u graag van hypotheekadvies.

Welke hypotheek past bij u?

Een hypotheek die bij u past, waarbij alles helder is, dat is het doel. Om tot een gedegen hypotheekadvies te komen, nemen wij de volgende zaken mee:

Zijn de bovenstaande punten goed met u in kaart gebracht, dan is het slechts nog een kwestie van de juiste bank kiezen. Uiteraard gaan we voor een hypotheek met de beste voorwaarden en rente. Wij leiden het hele proces in goede banen, u wordt volledig ontzorgt!

Weten waar u aan toe bent, ook als uw situatie verandert

Wat ook zeker van belang is, is nadenken over wat er gebeurt als het even niet zo gaat zoals u had verwacht. Denk hierbij aan gevallen van overlijden, arbeidsongeschiktheid of pensioen. Wij zorgen ervoor dat u, ook in onverwachte situaties, weet waar u aan toe bent. Is alles omtrent uw hypotheek duidelijk en inzichtelijk, dat is ons doel bereikt.

Hypotheekadvies voor ondernemers, ook dat doet Kremer

U bent ondernemer in de regio Assen, maar wilt een hypotheek afsluiten. Dit lijkt een lastige combinatie omdat u een flexibel inkomen heeft. Vanwege dit flexibele inkomen is het hypotheekproces bij ondernemers vaak ingewikkeld, maar juist in zulk hypotheekadvies zijn wij gespecialiseerd. Met name door onze samenwerking met twee administratiekantoren spreken we de taal van de ondernemer erg goed.

Onze prijs is marktconform, onze dienstverlening wordt hoog beoordeeld. Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Kremer pensioen- en risicoadviseurs kijkt graag met u naar uw mogelijkheden op hypotheek gebied.

Vrijblijvend adviesgesprek?

Advies op maat voor de MKB'er, ZZP'er, agrariër, werknemer en particulier. Wij adviseren en ontzorgen u als ondernemer, werkgever, agrariër en particulier door het aanbieden van het totaalpakket. Op basis van uw persoonlijke situatie bieden wij hulp bij het nemen van risicovolle beslissingen.

Benieuwd wat KPRA voor u of uw onderneming kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij ontzorgen u graag!

Adviesgesprek

Wat klanten zeggen

"Ik ben erg tevreden over het hypotheekadvies dat ik heb gekregen. Duidelijke uitleg en alles was erg snel geregeld." - Steven