Vrijblijvend hypotheekadvies voor ondernemers, daarin is Kremer de specialist 

U bent ondernemer en wilt een hypotheek afsluiten. Dit lijkt een lastige combinatie omdat banken uw inkomen anders waarderen dan bij iemand in loondienst. Vaak wordt dit als onterecht ervaren en maakt de het kopen van de woning een stuk onzekerder.  Het is daarom van belang om vooraf zo veel mogelijk duidelijkheid te hebben.  

Door onze lange samenwerking met twee gelieerde administratiekantoren “Kremer” spreken we de taal van de ondernemer vloeien en interpreteren we uw cijfers uitzonderlijk goed. Aan de hand van uw cijfers en onze expertise maken wij vooraf een goede inschatting van de haalbaarheid van uw hypotheek.

Bij ondernemers is het juist belangrijk om de gevolgen bij arbeidsongeschiktheid, overlijden en op pensioendatum vooraf goed te inventariseren, omdat u in tegenstelling tot een werknemer dit allemaal zelf moet regelen. Bovenstaande is daarom standaard onderdeel van ons adviestraject aan ondernemers. Bij hypotheekadviseur kramer in Assen is alles mogelijk. Afhankelijk van uw behoefte, is het mogelijk ook gelijk een arbeidsongeschiktheids- overlijdensrisicoverzekering of het pensioen voor u te regelen.

Onze klanten beoordelen onze dienstverlening niet voor niets zeer hoog! Dit is te danken aan onze scherp concurrerende advieskosten. Doordat we meerdere banken en verzekeraars aanbieden, zijn de maandlasten over de gehele looptijd vaak goedkoper dan rechtstreeks bij een bank.

[TIP]: Profiteer van onze samenwerking met de Rabobank!

Sinds kort bieden we bij Kremer pensioen- en risicoadviseurs ook hypotheken aan van de Rabobank. Dus een Rabobank hypotheek nodig? Neem eens contact met ons op! 

Adviesgesprek aanvragen

advieskeuze.nl 9.8Bel ons: 0592-330043Mail ons: info@kpra.nl 

Lees ook:

 

Vrijblijvend hypotheekadvies gesprek?

Advies op maat? Wij adviseren en ontzorgen u als ondernemer, werkgever en particulier door het aanbieden van totaaladvies. Op basis van uw persoonlijke situatie bieden wij hulp bij het nemen van moeilijke beslissingen.

Benieuwd wat KPRA voor u of uw onderneming kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij ontzorgen u graag!

Wat klanten zeggen

"Ik ben erg tevreden over het hypotheekadvies dat ik heb gekregen. Duidelijke uitleg en alles was erg snel geregeld." - Steven