pensioenen header
Wij zijn Kremer pensioen- en risicoadviseurs

Persoonlijk pensioenadvies voor u als werknemer  

U bent in loondienst en heeft nu voldoende inkomen om van rond te komen en kunt de dingen betalen die u leuk vindt. Als u straks stopt met werken wilt u ook uiteraard ook alles blijven doen, maar hoe ziet uw financiële situatie er precies uit wanneer u stopt met werken? Zijn er stappen die u nu al kunt ondernemen, waardoor u er later comfortabeler bij zit? Alles begint met inzicht. Wij gaan met u in gesprek om uw financiële positie omtrent pensioenen in kaart te brengen en daar waar nodig aan te passen. Wilt u ook onafhankelijk pensioenadvies van Kremer Pensioen- en Risicoadviseurs? Maak dan een afspraak via onderstaande button op de onderzijde van deze pagina of lees verder!  

gesprek over pensioenHeeft u vragen over uw pensioen? Kies voor onafhankelijk pensioenadvies voor werknemers van KPRA!  

Pensioen is ingewikkeld. Want hoe zit het bijvoorbeeld met uw pensioen wanneer u verandert van baan? Of zijn er slimmere keuzes binnen de huidige pensioenregeling zelf mogelijk? Is het wijzigen van de hypotheek een optie waardoor er op pensioendatum minder maandlasten zijn. Dit zijn nog maar enkele van de mogelijke vraagstukken die u kunt hebben bij uw pensioen. Bij Kremer Pensioen- en Risicoadviseurs helpen we u met deze vraagstukken en lossen we ze daar mogelijk op. Wij gaan met u in gesprek en zoeken de meest passende oplossing voor u. Zo heeft u gedetailleerd inzicht in uw inkomen op pensioendatum en weet u zeker hoe u ervoor staat.  

Betaalbaar pensioenadvies via beeldbellen voor werknemers 

We hebben de ambitie om iedereen van betaalbaar pensioenadvies te voorzien. Zo voorzien wij u al van pensioenadvies voor een tarief van € 125,-* per uur via beeldbellen. Hierbij betaalt u ons per minuut. We proberen u daarmee op een makkelijke en toegankelijke manier pensioenadvies te geven. Aangezien wij voor ieder pensioenadviesgesprek een aantal voorbereidende werkzaamheden moeten doen rekenen wij altijd een minimaal tarief van € 25,-*. Mocht u dus tijdens het gesprek binnen 12 minuten denken dat er geen klik tussen ons is dan bent u nooit meer dan € 25,- kwijt!  

Wanneer u na het eerste gesprek overtuigd bent van onze diensten en behoefte heeft aan een uitgebreider adviestraject dan kunnen wij u direct een indicatie van de kosten geven. Lees hier meer informatie.  

* tarief inclusief btw.  

Kies voor onafhankelijk pensioenadvies voor werknemers bij Kremer Pensioen- en Risicoadviseurs 

Bij Kremer Pensioen- en Risicoadviseurs bent u verzekerd van onafhankelijk, doeltreffend en persoonlijk pensioenadvies voor werknemers. Wij beschikken tevens over een efficiënt financieel planning programma waarbij u zelf ook toegang heeft. Kortom we gaan graag met u in gesprek om uw situatie goed in kaart te brengen en om u te voorzien van doeltreffend onafhankelijk pensioenadvies. U wilt toch ook de beste pensioenregeling? Plan dus nu gelijk een adviesgesprek in via onderstaande button! 

Beeldbelafspraak maken

Wat klanten zeggen

"No nonsense, adequaat, goede kwaliteit, goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen, passende prijs." - Anton

 

Vrijblijvend adviesgesprek?

Advies op maat? Wij adviseren en ontzorgen u als ondernemer, werkgever en particulier door het aanbieden van totaaladvies. Op basis van uw persoonlijke situatie bieden wij hulp bij het nemen van moeilijke beslissingen.

Benieuwd wat KPRA voor u of uw onderneming kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij ontzorgen u graag!