KPRA

Wij zijn Kremer pensioen- en risicoadviseurs!

pensioenen header
Kremer pensioen- en risicoadviseurs 

Persoonlijk pensioenadvies voor u als werknemer  

U bent in loondienst en heeft nu voldoende inkomen om van rond te komen en kunt de dingen betalen die u leuk vindt. Als u straks stopt met werken wilt u ook uiteraard ook alles blijven doen, maar hoe ziet uw financiële situatie er precies uit wanneer u stopt met werken? Zijn er stappen die u nu al kunt ondernemen, waardoor u er later comfortabeler bij zit? Alles begint met inzicht. Wij gaan met u in gesprek om uw financiële positie omtrent pensioenen in kaart te brengen en daar waar nodig aan te passen. Wilt u ook onafhankelijk pensioenadvies van Kremer Pensioen- en Risicoadviseurs? Maak dan een afspraak via de button op de onderzijde van deze pagina of lees verder!  

Heeft u vragen over uw pensioen? Kies voor onafhankelijk pensioenadvies voor werknemers van KPRA!  

Pensioen is ingewikkeld. Want hoe zit het bijvoorbeeld met uw pensioen wanneer u verandert van baan? Of zijn er slimmere keuzes binnen de huidige pensioenregeling zelf mogelijk? Is het wijzigen van de hypotheek een optie waardoor er op pensioendatum minder maandlasten zijn. Dit zijn nog maar enkele van de mogelijke vraagstukken die u kunt hebben bij uw pensioen. Bij Kremer Pensioen- en Risicoadviseurs helpen we u met deze vraagstukken en lossen we ze daar mogelijk op. Wij gaan met u in gesprek en zoeken de meest passende oplossing voor u. Zo heeft u gedetailleerd inzicht in uw inkomen op pensioendatum en weet u zeker hoe u ervoor staat.  

gesprek over pensioen

Wat klanten zeggen

 • 5 / 5
  Goed advies en ondersteuning bij het gehele proces rondom de hypotheek. Alles werd geregeld.
 • 5 / 5
  Goed geadviseerd over de pensioenaanspraken. De adviseur doorzag de situatie vlot en dacht mee.
 • 5 / 5
  Erg prettig gesprek, goed advies. Houdt niet alleen strikt rekening met de cijfers maar kijkt naar gehele plaatje.
 • 5 / 5
  Zeer praktische informatie gehad tijdens het adviesgesprek. Totaal niet het idee gehad dat er iets aan mij "verkocht" moest worden. Zeer aan te raden!
 • 5 / 5
  Eerlijke informatie. Denken goed met je mee. Persoonlijk advies op maat. Ook voor hyphotheek advies, verzekeringen privé en zakelijk.Echt verstand van zaken, je kunt hier met al je vragen terecht.

Betaalbaar pensioenadvies via beeldbellen voor werknemers 

We proberen zo voordeling mogelijk en efficiënt mogelijk te werken door aanschaf van speciale software waarbij we de meeste gegevens kunnen inlezen. Het proces van invoeren wordt hierdoor zo veel mogelijk beperkt en daarmee ook onze tijd. Hierdoor kunnen we snel inzicht geven in uw situatie op pensioendatum en ook eventueel in geval van overlijden of arbeidsongeschiktheid. Zo kunnen we snel tot een conclusie komen en waar mogelijk een oplossing bieden. Ook kunnen we de hypotheek inzichtelijk brengen en misschien zelfs tips geven om het anders te regelen. 

Zie voor onze tarieven op onze tarieven pagina.

 

Kies voor onafhankelijk pensioenadvies voor werknemers bij Kremer Pensioen- en Risicoadviseurs 

Bij Kremer Pensioen- en Risicoadviseurs bent u verzekerd van onafhankelijk, doeltreffend en persoonlijk pensioenadvies voor werknemers. Wij beschikken tevens over een efficiënt financieel planning programma waarbij u zelf ook toegang heeft. Kortom we gaan graag met u in gesprek om uw situatie goed in kaart te brengen en om u te voorzien van doeltreffend onafhankelijk pensioenadvies. U wilt toch ook de beste pensioenregeling? Plan dus nu gelijk een adviesgesprek in via onderstaande button!