Waarbij kan ik aankloppen bij een financieel adviseur?  

U kunt bij een financieel adviseur aankloppen voor veel verschillende zaken. Zoals eerder genoemd kunt u er dus terecht voor hypotheekadvies. Daarnaast zijn er nog veel andere redenen om de hulp van een financieel adviseur in te schakelen. Dit kan zijn voor verzekeringen zoals een bedrijfsverzekering, maar ook voor pensioenen kunt u terecht bij een adviseur. Bij KPRA bieden wij hier ook advies voor aan. Een aantal andere voorbeelden waarbij een financieel adviseur u kan adviseren:  

Maar u kunt dus ook voor eenvoudigere zaken bij een financieel adviseur terecht.  

Het kiezen van een financieel adviseur  

U wilt natuurlijk zeker weten dat u een goede financieel adviseur in de arm neemt. Er zijn een aantal dingen waar u op kunt letten om zeker te weten dat u in goede handen bent. Op de site van het AFM (Autoriteit Financiële Markten) kunt u zien of uw adviseur een vergunning heeft. Deze autoriteit controleert of de adviseur zijn taken goed uitvoert.  
Verder is het goed om te kijken of een financieel adviseur onafhankelijk is. Een onafhankelijke adviseur vergelijkt namelijk alle mogelijke partijen en verstrekkers. Hierdoor krijgt u het grootst mogelijke aanbod. Als u bij een bank of een specifieke hypotheekverstrekker aanklopt, heeft u een kleiner aanbod, omdat u dan alleen hun eigen producten kunt afsluiten. Hierdoor kunt u dus niet alle mogelijke opties vergelijken. Bij KPRA zijn we onafhankelijk, waardoor we u het beste advies bieden.  
U kunt ook terecht op advieskeuze.nl. Hier kunt u zien hoeveel ervaring een financieel adviseur heeft, en kunt u reviews lezen over de adviseur. Ook wordt alle informatie gecheckt, en weet u dus zeker dat alles klopt.  

Financieel adviseur in Assen: KPRA  

Bij KPRA kunt u terecht voor verschillende soorten financieel advies. U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen voor onafhankelijk advies bij uw hypotheek. Wij geven als 1 van de weinige adviseurs ook advies in pensioen. Wij doen aanbevelingen aan zowel de werkgever als de werknemer en ook als ondernemer kunnen wij u helpen. Verder kunt u voor verzekeringsadvies voor de particulieren maar ook voor bedrijfsverzekeringen bij ons terecht. We adviseren over aansprakelijkheid maar ook verzuim van werknemers. Wij zijn een persoonlijk kleinschalig totaal-adviesbureau met korte lijntjes. Daarnaast zij we dus onafhankelijk waardoor wij u gegarandeerd het beste advies geven.  

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!  

Direct advies aanvragen
advieskeuze.nl 9.8Bel ons: 0592-330043Mail ons: info@kpra.nl 

Vrijblijvend adviesgesprek?

Advies op maat? Wij adviseren en ontzorgen u als ondernemer, werkgever en particulier door het aanbieden van totaaladvies. Op basis van uw persoonlijke situatie bieden wij hulp bij het nemen van moeilijke beslissingen.

Benieuwd wat KPRA voor u of uw onderneming kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij ontzorgen u graag!

Wat klanten zeggen

"No nonsense, adequaat, goede kwaliteit, goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen, passende prijs." - Anton