Hoe verzeker ik mijn agrarische installaties?

Verzekeringen voor uw agrarische onderneming

agrarisch vezekering header

Laat u adviseren op het gebied van agrarische verzekeringen door KPRA 

Ondernemen in de agrarische sector brengt specifieke risico’s met zich mee. Agrarische gebouwen, installaties, gereedschappen, werkmaterieel, vee en voorraden zijn veel geld waard. Het is daarom van belang uw agrarische eigendommen te verzekeren. Voor onafhankelijk en deskundig advies omtrent verzekeringen voor de agrarische sector kunt u terecht bij Kremer pensioen- en risicoadviseurs. 

Is uw agrarische onderneming verzekeringstechnisch up-to-date?

Agrarische ondernemingen worden steeds dynamischer en zijn voortdurend in beweging. Tussen de bedrijven door denkt u vaak niet aan het aanpassen van uw agrarische verzekeringen. Dat begrijpen wij helemaal! Toch is het belangrijk dat dit goed geregeld is, omdat bedrijfsmatige- en privébelangen in een agrarische onderneming vaak in elkaar overlopen. Het is daarom verstandig om regelmatig met een deskundige verzekeringsadviseur te kijken naar de verzekeringen van uw agrarische bedrijf. De adviseurs van KPRA kennen de agrarische sector goed en zijn daarmee uw geschikte sparringpartner.

Regelmatige evaluatie van uw situatie door KPRA

De agrarische verzekeringsadviseurs van Kremer komen regelmatig  bij u langs voor een evaluatie. Samen met u kijken we naar:

 • De ontwikkelingen binnen de agrarische sector;
 • De ontwikkelingen binnen uw bedrijf;
 • De risico's die de continuïteit van uw bedrijf bedreigen;
 • De risico's die u wel en niet wilt verzekeren.

Zijn de bovenstaande punten geïnventariseerd, dan kijken we samen met u hoe we de risico's kunnen beperken. U krijgt een terugkoppeling van onze bevindingen en aanbevelingen, en wij passen de agrarische verzekeringen waar nodig aan.

Een kleinschalig, persoonlijk adviesbureau met korte lijntjes

Wij leren u en uw bedrijf graag persoonlijk kennen, zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Onze werkwijze is professioneel, persoonlijk en enthousiast en voor onze adviseurs staat een prettige, duurzame relatie met u voorop. Op die manier kunnen wij u het best van dienst zijn en u zoveel mogelijk ontzorgen op welk financieel gebied u wenst. Van agrarische- en bedrijfsverzekeringen tot aan pensioenen en hypotheken biedt KPRA u allround expertise & kennis. 

Wat klanten zeggen

 • 5 / 5
  Goed advies en ondersteuning bij het gehele proces rondom de hypotheek. Alles werd geregeld.
 • 5 / 5
  Goed geadviseerd over de pensioenaanspraken. De adviseur doorzag de situatie vlot en dacht mee.
 • 5 / 5
  Erg prettig gesprek, goed advies. Houdt niet alleen strikt rekening met de cijfers maar kijkt naar gehele plaatje.
 • 5 / 5
  Zeer praktische informatie gehad tijdens het adviesgesprek. Totaal niet het idee gehad dat er iets aan mij "verkocht" moest worden. Zeer aan te raden!
 • 5 / 5
  Eerlijke informatie. Denken goed met je mee. Persoonlijk advies op maat. Ook voor hyphotheek advies, verzekeringen privé en zakelijk.Echt verstand van zaken, je kunt hier met al je vragen terecht.

Vrijblijvend agrarisch adviesgesprek?

Advies op maat? Wij adviseren en ontzorgen u als ondernemer, werkgever en particulier door het aanbieden van totaaladvies. Op basis van uw persoonlijke situatie bieden wij hulp bij het nemen van moeilijke beslissingen.

Benieuwd wat KPRA voor u of uw onderneming kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij ontzorgen u graag!

Onafhankelijk agrarisch verzekeringsadvies en een vast aanspreekpunt

KPRA is een onafhankelijk adviseur voor agrarische verzekeringen. Wij doen zaken met diverse verzekeraars waardoor wij u een eerlijke premie kunnen bieden. Wij werken nauwkeurig en maken afspraken die voor iedereen duidelijk zijn. Wij kennen u en u kent ons. Het hebben van een vast aanspreekpunt is bij ons dan ook vanzelfsprekend.

Wij zorgen voor het overzicht in uw agrarische verzekeringen, zodat u zich volledig kunt richten op uw agrarische onderneming. Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen doen. Wij komen graag met u kennismaken.

Adviesgesprek aanvragen