Regelmatige evaluatie van uw situatie door KPRA

De agrarische verzekeringsadviseurs van Kremer komen regelmatig  bij u langs voor een evaluatie. Samen met u kijken we naar:

Zijn de bovenstaande punten geïnventariseerd, dan kijken we samen met u hoe we de risico's kunnen beperken. U krijgt een terugkoppeling van onze bevindingen en aanbevelingen, en wij passen de agrarische verzekeringen waar nodig aan.

Een kleinschalig, persoonlijk adviesbureau met korte lijntjes

Wij leren u en uw bedrijf graag persoonlijk kennen, zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Onze werkwijze is professioneel, persoonlijk en enthousiast en voor onze adviseurs staat een prettige, duurzame relatie met u voorop. Op die manier kunnen wij u het best van dienst zijn en u zoveel mogelijk ontzorgen op welk financieel gebied u wenst. Van agrarische- en bedrijfsverzekeringen tot aan pensioenen en hypotheken biedt KPRA u allround expertise & kennis. 

Onafhankelijk agrarisch verzekeringsadvies en een vast aanspreekpunt

KPRA is een onafhankelijk adviseur voor agrarische verzekeringen. Wij doen zaken met diverse verzekeraars waardoor wij u een eerlijke premie kunnen bieden. Wij werken nauwkeurig en maken afspraken die voor iedereen duidelijk zijn. Wij kennen u en u kent ons. Het hebben van een vast aanspreekpunt is bij ons dan ook vanzelfsprekend.

Wij zorgen voor het overzicht in uw agrarische verzekeringen, zodat u zich volledig kunt richten op uw agrarische onderneming. Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen doen. Wij komen graag met u kennismaken.

Adviesgesprek aanvragen

 

 

 ✓ advieskeuze.nl 9.7

 | 

 | 

Vrijblijvend agrarisch adviesgesprek?

Advies op maat voor de MKB'er, ZZP'er, agrariër, werknemer en particulier. Wij adviseren en ontzorgen u als ondernemer, werkgever, agrariër en particulier door het aanbieden van het totaalpakket. Op basis van uw persoonlijke situatie bieden wij hulp bij het nemen van risicovolle beslissingen.

Benieuwd wat KPRA voor u of uw onderneming kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij ontzorgen u graag!

Wat klanten zeggen

"Zeer prettige en heldere manier van communiceren. Als iets is niet duidelijk is nemen ze de tijd om erin te duiken en terugkoppeling te geven" - CvS