Regelmatige evaluatie van uw situatie door KPRA

De agrarische verzekeringsadviseurs van Kremer komen regelmatig  bij u langs voor een evaluatie. Samen met u kijken we naar:

Zijn de bovenstaande punten geïnventariseerd, dan kijken we samen met u hoe we de risico's kunnen beperken. U krijgt een terugkoppeling van onze bevindingen en aanbevelingen, en wij passen de agrarische verzekeringen waar nodig aan.

Een kleinschalig, persoonlijk adviesbureau met korte lijntjes

Wij leren u en uw bedrijf graag persoonlijk kennen, zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Onze werkwijze is professioneel, persoonlijk en enthousiast en voor onze adviseurs staat een prettige, duurzame relatie met u voorop. Op die manier kunnen wij u het best van dienst zijn en u zoveel mogelijk ontzorgen op welk financieel gebied u wenst. Van agrarische- en bedrijfsverzekeringen tot aan pensioenen en hypotheken biedt KPRA u allround expertise & kennis. 

Onafhankelijk agrarisch verzekeringsadvies en een vast aanspreekpunt

KPRA is een onafhankelijk adviseur voor agrarische verzekeringen. Wij doen zaken met diverse verzekeraars waardoor wij u een eerlijke premie kunnen bieden. Wij werken nauwkeurig en maken afspraken die voor iedereen duidelijk zijn. Wij kennen u en u kent ons. Het hebben van een vast aanspreekpunt is bij ons dan ook vanzelfsprekend.

Wij zorgen voor het overzicht in uw agrarische verzekeringen, zodat u zich volledig kunt richten op uw agrarische onderneming. Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen doen. Wij komen graag met u kennismaken.

Adviesgesprek aanvragen

 

 

advieskeuze.nl 9.8Bel ons: 0592-330043Mail ons: info@kpra.nl 

Vrijblijvend agrarisch adviesgesprek?

Advies op maat? Wij adviseren en ontzorgen u als ondernemer, werkgever en particulier door het aanbieden van totaaladvies. Op basis van uw persoonlijke situatie bieden wij hulp bij het nemen van moeilijke beslissingen.

Benieuwd wat KPRA voor u of uw onderneming kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij ontzorgen u graag!

Wat klanten zeggen

"Zeer prettige en heldere manier van communiceren. Als iets is niet duidelijk is nemen ze de tijd om erin te duiken en terugkoppeling te geven" - CvS