Bel ons: 0592-330043         |         advieskeuze.nl 10.0

Logo Kremer Pensieon- en Risicoadviseurs

Hoe verzeker ik mijn agrarische installaties?

Verzekeringen voor uw agrarische onderneming

Laat u adviseren door Kremer pensioen- en risicoadviseurs

Ondernemen in de agrarische sector brengt specifieke risico’s met zich mee. Agrarische gebouwen, installaties, gereedschappen, werkmaterieel, vee en voorraden zijn veel geld waard. Het is daarom van belang uw agrarische eigendommen te verzekeren. Voor onafhankelijk en deskundig advies omtrent verzekeringen voor de agrarische sector kunt u terecht bij Kremer pensioen- en risicoadviseurs.

Is uw agrarische onderneming verzekeringstechnisch up-to-date?

Agrarische ondernemingen worden steeds dynamischer en zijn voortdurend in beweging. Tussen de bedrijven door denkt u vaak niet aan het aanpassen van uw verzekeringen. Dat begrijpen wij helemaal! Toch is het belangrijk dat dit goed geregeld is, omdat bedrijfsmatige- en privébelangen in een agrarische onderneming vaak in elkaar overlopen. Het is daarom verstandig om regelmatig met een deskundige verzekeringsadviseur te kijken naar de verzekeringen van uw agrarische bedrijf. De pensioen- en risicoadviseurs van KPRA kennen de agrarische sector goed en zijn daarmee uw geschikte sparringpartner.

Jaarlijkse evaluatie van uw situatie door KPRA

De verzekeringsadviseurs van Kremer komen regelmatig  bij u langs voor een evaluatie. Samen met u kijken we naar:

Zijn de bovenstaande punten geïnventariseerd, dan kijken we samen met u hoe we de risico's kunnen beperken. U krijgt een terugkoppeling van onze bevindingen en aanbevelingen, en wij passen de verzekeringen aan waar nodig.

Een kleinschalig, persoonlijk adviesbureau met korte lijntjes

Wij leren u en uw bedrijf graag persoonlijk kennen, zodat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Onze werkwijze is professioneel, persoonlijk en enthousiast en voor onze adviseurs staat een prettige, duurzame relatie met u voorop. Op die manier kunnen wij u het best van dienst zijn en u zoveel mogelijk ontzorgen.

Onafhankelijk advies en een vast aanspreekpunt

KPRA is een onafhankelijk verzekeringskantoor. Wij doen zaken met diverse verzekeraars waardoor wij u een eerlijke premie kunnen bieden. Wij werken nauwkeurig en maken afspraken die voor iedereen duidelijk zijn. Wij kennen u en u kent ons. Het hebben van een vast aanspreekpunt is bij ons dan ook vanzelfsprekend.

Wij zorgen voor het overzicht in uw verzekeringen, zodat u zich volledig kunt richten op uw agrarische onderneming. Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen doen. Wij komen graag met u kennismaken.

Vrijblijvend adviesgesprek?

Advies op maat voor de MKB'er, ZZP'er, agrariër, werknemer en particulier. Wij adviseren en ontzorgen u als ondernemer, werkgever, agrariër en particulier door het aanbieden van het totaalpakket. Op basis van uw persoonlijke situatie bieden wij hulp bij het nemen van risicovolle beslissingen.

Benieuwd wat KPRA voor u of uw onderneming kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij ontzorgen u graag!

Adviesgesprek