KPRA

Wij zijn Kremer pensioen- en risicoadviseurs!

pensioenen header
Kremer pensioen- en risicoadviseurs 

Bedrijfsverzekeringsadvies in Friesland van Kremer pensioen- en risicoadviseurs 

Als ondernemer, en werkgever, heeft u een hoop verantwoordelijkheden. U draagt de verantwoordelijkheid voor onder andere uw producten of diensten, personeel en vaste activa. Hierbij komen risico’s kijken. U kunt deze risico’s beperken door het afsluiten van de juiste bedrijfsverzekeringen. De adviseurs van KPRA voorzien u graag van passend bedrijfsverzekeringsadvies in Friesland. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden. 

 

KPRA biedt u verzekeringsadvies en helpt u met het oplossen van onder andere de volgende vraagstukken:   

 

Bij welke verzekeringsdiensten krijg ik de voordeligste premie en voorwaarden? 

Wilt u weten hoe u de risico’s voor uw onderneming kunt beperken? Laat u voorzien van deskundig en persoonlijk advies door de deskundige adviseurs van KPRA. 

 

Bedrijfsverzekeringsadvies rondom de aansprakelijkheid van uw onderneming 

U heeft een bedrijf in de regio Friesland en bent benieuwd waar de risico’s qua aansprakelijkheid voor uw onderneming liggen. Als werkgever bent u onder andere verantwoordelijk voor de gedragingen van uw werknemers, uw beroep, een gebrekkig product of een gebrekkige dienst. Hoewel u dit logischerwijs altijd zult proberen te voorkomen, kunnen deze situaties zich voordoen. Wanneer u als ondernemer toch aansprakelijk wordt gesteld, is het belangrijk dat er dekking is. Aansprakelijkheid van bedrijven kan leiden tot grote claims. De financiële consequenties kunnen erg groot zijn en aansprakelijkheidskwesties kunnen jaren duren. Het afsluiten van een goede aansprakelijkheidsverzekering kan een hoop gedoe besparen. 

 

Verzuim van werknemers 

Wanneer u personeel in dienst heeft, zult u te maken krijgen met verzuim. Wanneer een van uw werknemers ziek is, heeft u te maken met diverse wet- en regelgeving. Afhankelijk van het type contract heeft u in veel gevallen een financiële verplichting als werkgever. De financiële verplichting is echter niet alles, voor werknemers met langdurig verzuim heeft u ook een inspanningsverplichting. Wanneer u als werkgever met verzuim krijgt te maken dient u dus aan meerdere plichten en verslagleggingseisen te voldoen, terwijl uw dagelijkse werkzaamheden gewoon doorgaan. Een eerlijk en duidelijk advies kan u en uw onderneming verder helpen om inzicht te krijgen van uw financiële risico’s bij verzuim. 

 

Bedrijfsverzekeringsadvies in Friesland omtrent uw bezittingen 

Als ondernemer hoopt u dat er niks ergs gebeurt met uw bedrijfsbezittingen. Toch komen zaken als brand, inbraak of stormschade helaas nog regelmatig voor. Om uzelf en uw bedrijf hiervoor in te dekken is het afsluiten van de juiste verzekeringen van groot belang. Wij van Kremer pensioen- en risicoadviseurs voelen ons medeverantwoordelijk voor de continuïteit van uw bedrijf en uw financiële zekerheid. Hierdoor leveren wij alle mogelijke verzekeringsdiensten voor u en uw onderneming. Uiteraard voorzien wij u hierbij van deskundig en onafhankelijk advies. 

Wij ondersteunen u graag in de vorm van risicoanalyses, risicomanagement en preventieadvies. Heeft u andere vragen of wensen? Ook dan staan wij voor u klaar. Samen met u komen we tot een goede oplossing, waarbij uw financiële risico’s zoveel mogelijk worden beperkt. Vul het onderstaande formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken voor bedrijfsverzekeringsadvies in Friesland. 

Wat klanten zeggen

 • 5 / 5
  Goed advies en ondersteuning bij het gehele proces rondom de hypotheek. Alles werd geregeld.
 • 5 / 5
  Goed geadviseerd over de pensioenaanspraken. De adviseur doorzag de situatie vlot en dacht mee.
 • 5 / 5
  Erg prettig gesprek, goed advies. Houdt niet alleen strikt rekening met de cijfers maar kijkt naar gehele plaatje.
 • 5 / 5
  Zeer praktische informatie gehad tijdens het adviesgesprek. Totaal niet het idee gehad dat er iets aan mij "verkocht" moest worden. Zeer aan te raden!
 • 5 / 5
  Eerlijke informatie. Denken goed met je mee. Persoonlijk advies op maat. Ook voor hyphotheek advies, verzekeringen privé en zakelijk.Echt verstand van zaken, je kunt hier met al je vragen terecht.