KPRA

Wij zijn Kremer pensioen- en risicoadviseurs!

pensioenen header
Kremer pensioen- en risicoadviseurs 

Bedrijfsverzekeringsadvies in Groningen van Kremer pensioen- en risicoadviseurs 

Als ondernemer, en werkgever, heeft u veel verantwoordelijkheid en loopt u de nodige risico’s. Om uzelf en uw onderneming te beschermen tegen deze risico’s kunt u bedrijfsverzekeringen afsluiten. Maar welke bedrijfsverzekering is interessant voor uw onderneming en tegen welke tarieven? Wij van KPRA adviseren u graag omtrent deze risico’s en bedrijfsverzekeringen. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

 

KPRA biedt u verzekeringsadvies en helpt u met het oplossen van onder andere de volgende vraagstukken:  

 

Bedrijfsverzekeringsadvies omtrent de aansprakelijkheid van uw onderneming 

U heeft een onderneming in regio Groningen. Als werkgever bent u verantwoordelijk voor alle handelingen van uw onderneming en personeel. Hierbij kunt u denken aan de (handelswijze van) uw werknemers, uw beroep of een gebrekkige dienst of gebrekkig product. Mocht u aansprakelijk worden gesteld, dan is het van groot belang dat er dekking is.  Aansprakelijkheid van bedrijven kan leiden tot grote claims. De financiële consequenties kunnen erg groot zijn en aansprakelijkheidskwesties kunnen jaren duren.  

Wanneer u een goede aansprakelijkheidsverzekering heeft lopen, kan u veel tijd, geld en moeite voorkomen. Bent u benieuwd naar hoe u de risico’s met betrekking tot aansprakelijkheid voor uw onderneming kunt reduceren? Laat u voorzien van deskundig advies door de specialisten van KPRA. 

 

Werknemers en verzuim 

Werknemers zijn soms ziek, daar kan geen werkgever om heen. Wanneer dit het geval is heeft u als werkgever met verschillende wet- en regelgeving te maken. De zieke werknemers hebben, afhankelijk van het contract, recht op een financiële tegemoetkoming. Bovendien krijgt u ook te maken met een inspanningsverplichting. Als werkgever bent u dus verplicht om aan meerdere eisen te voldoen wanneer een personeelslid verzuimt, naast uw dagelijkse werkzaamheden. Een deskundig en onafhankelijk advies helpt u en uw onderneming om inzicht te krijgen van uw financiële risico’s in deze situaties. 

 

Bedrijfsverzekeringsadvies in Groningen omtrent uw bedrijfsbezittingen  

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Iedere ondernemer hoopt dat factoren als brand, inbraak of stormschade niet bij hem of haar zal gebeuren. Toch bestaat het risico dat dit ook uw onderneming treft. Om uzelf en uw onderneming hiertegen te beschermen zijn het hebben van de juiste bedrijfsverzekeringen essentieel. Bij KPRA voelen we ons medeverantwoordelijk voor uw financiële zekerheid de continuïteit van uw onderneming. Kremer pensioen- en risicoadviseurs leveren dan ook alle mogelijke verzekeringsdiensten voor u en uw bedrijf, hierbij kunt u ons onafhankelijk en deskundig advies verwachten.  

Onze adviseurs maken op basis van uw bedrijfsvoering een risicoanalyse voor uw onderneming en bieden u een uitgebreid risicomanagement en preventieadvies.  

 

KPRA: een kleinschalig adviesbureau met korte lijntjes  

Wij vinden het prettig werken als we u en uw onderneming persoonlijk kennen. Op deze manier kunnen we u het beste van dienst zijn, door persoonlijk advies te geven. Onze werkwijze is professioneel, persoonlijk en enthousiast. Onze adviseurs streven naar een prettige, duurzame relatie waarbij u voorop staat.  

Wij ondersteunen u graag in de vorm van risicoanalyses, risicomanagement en preventieadvies. Zo kunt u, samen met ons, tot een goede oplossing komen waarbij uw financiële risico’s zoveel mogelijk worden ingeperkt. Vul het onderstaande formulier in om een vrijblijvende afspraak te maken voor bedrijfsverzekeringsadvies in Groningen. 

Wat klanten zeggen

 • 5 / 5
  Goed advies en ondersteuning bij het gehele proces rondom de hypotheek. Alles werd geregeld.
 • 5 / 5
  Goed geadviseerd over de pensioenaanspraken. De adviseur doorzag de situatie vlot en dacht mee.
 • 5 / 5
  Erg prettig gesprek, goed advies. Houdt niet alleen strikt rekening met de cijfers maar kijkt naar gehele plaatje.
 • 5 / 5
  Zeer praktische informatie gehad tijdens het adviesgesprek. Totaal niet het idee gehad dat er iets aan mij "verkocht" moest worden. Zeer aan te raden!
 • 5 / 5
  Eerlijke informatie. Denken goed met je mee. Persoonlijk advies op maat. Ook voor hyphotheek advies, verzekeringen privé en zakelijk.Echt verstand van zaken, je kunt hier met al je vragen terecht.