KPRA

Wij zijn Kremer pensioen- en risicoadviseurs!

pensioenen header
Kremer pensioen- en risicoadviseurs 

Hypotheekadvies voor ondernemers van Kremer pensioen- en risicoadviseurs 

U bent ondernemer of ZZP'er? Een hypotheek afsluiten is voor u dan vaak lastiger dan voor iemand in loondienst. Dit komt doordat de banken inkomen van een ondernemer of ZZP’er als minder zeker zien dan inkomen uit loondienst. Dit maakt het afsluiten van een hypotheek voor een ondernemer een stuk minder vanzelfsprekend. 

De meeste banken hebben het personeel die de cijfers van ondernemers beoordelen weggesaneerd. Een ondernemer of ZZP'er moet dan eerst een dure inkomensverklaring aanvragen bij een externe accountant. Daarna kan de bank pas beoordelen of hypotheek mogelijk is. Herkenbaar? Ga dan voor onafhankelijk hypotheekadvies voor ondernemers van KPRA! 

Wij gaan eerst vrijblijvend met u in gesprek om vast te stellen wat voor u van belang is bij het afsluiten van een hypotheek. Doordat we jarenlange ervaring hebben met het beoordelen van cijfers kunnen we vooraf al een goede inschatting geven van de haalbaarheid. Ook doen we zaken met banken die de ondernemersacceptanten wel nog in dienst hebben. Dat is voor ons makkelijk schakelen. Op basis van uw wensen geven wij snel een passend advies. Wilt u ook deskundig hypotheekadvies als ondernemer? Vul dan het formulier aan de onderzijde van de pagina in of lees verder! 

 

Hypotheek afsluiten als ondernemer? KPRA helpt! 

Als ondernemer dient u dus met meer factoren rekening te houden bij het afsluiten van een hypotheek dan een particulier. Dit heeft alles te maken met dat u rekening dient te houden met de gevolgen van eventuele arbeidsongeschiktheid, overlijden en pensioendatum. Voor iemand in loondienst regelt de werkgever dit meestal allemaal. Het inventariseren van de bovenstaande zaken is een standaard onderdeel van ons adviestraject, evenals het uitzoeken van de beste voorwaarden en rente. Zo zorgen wij ervoor dat u de meest geschikte hypotheek vindt! 

 

Tarieven hypotheekadvies voor ondernemers van KPRA

Benieuwd naar de tarieven van hypotheekadvies voor ondernemers? Bekijk onze scherpe prijzen in de onderstaande tabel.

Kosten hypotheekadvies
bij KPRA
 
Oriëntatiegesprek€ 0
Als u voor het eerst een huis koopt€ 2.200
Als u nog geen hypotheek bij ons heeft€ 2.450
Als u al eerder een hypotheek bij ons heeft afgesloten€ 2.200
Hypotheekadvies bij een echtscheiding€ 2.250
Overlijdensrisicoverzekering (ORV) afsluiten€ 150
Arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten€ 750

 

Kies voor onafhankelijk hypotheekadvies voor ondernemers van KPRA! 

Kies voor onafhankelijk hypotheekadvies voor ondernemers van KPRA. U bent dan verzekerd van deskundig en onafhankelijk advies. Doordat wij al jaren succesvolle samenwerkingen hebben met ondernemers snappen wij wat er speelt en spreken we de taal van de een ondernemer. Hierdoor kunnen wij proactief met u meedenken en u voorzien van passend advies gebaseerd op uw wensen en behoeften. Vraag nu een geheel gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek aan met onze hypotheekadviseur Gerald Vredevoogd! 

Beeldbelafspraak maken

Wat klanten zeggen

 • 5 / 5
  Goed advies en ondersteuning bij het gehele proces rondom de hypotheek. Alles werd geregeld.
 • 5 / 5
  Goed geadviseerd over de pensioenaanspraken. De adviseur doorzag de situatie vlot en dacht mee.
 • 5 / 5
  Erg prettig gesprek, goed advies. Houdt niet alleen strikt rekening met de cijfers maar kijkt naar gehele plaatje.
 • 5 / 5
  Zeer praktische informatie gehad tijdens het adviesgesprek. Totaal niet het idee gehad dat er iets aan mij "verkocht" moest worden. Zeer aan te raden!
 • 5 / 5
  Eerlijke informatie. Denken goed met je mee. Persoonlijk advies op maat. Ook voor hyphotheek advies, verzekeringen privé en zakelijk.Echt verstand van zaken, je kunt hier met al je vragen terecht.