hypotheek header
Wij zijn Kremer pensioen- en risicoadviseurs

Pensioenadvies in Groningen

Ben jij directeur-eigenaar (DGA) van een organisatie in de provincie Groningen? Dan krijg je zeker weten te maken met pensioenen. Hierbij gaat het niet alleen om jouw eigen pensioen dat je in het verleden hebt opgebouwd, maar ook over het pensioen van jouw medewerkers. Niet voor niets is het hebben van een goede pensioenregeling inmiddels één van de belangrijkste arbeidsvoorwaarden die je als bedrijf kunt bieden. Toch wordt het regelen hiervan door veel directeur-eigenaren in Groningen beschouwd als zeer ingewikkeld. Het brengt immers veel administratief werk met zich mee en het kan zelfs een dure noodzaak zijn wanneer jij je als ondernemer afvraagt of een pensioenregeling wel loont.

Zo bedraagt de pensioenpremie in Nederland tegenwoordig gemiddeld 15% van het brutosalaris. Hierbij zijn de kosten veelal verdeeld tussen de werkgever en werknemer. Wil jij jouw werknemers een goed pensioen bieden? Vraag dan snel een vrijblijvend adviesgesprek aan voor jouw onderneming in Groningen en laat je uiteindelijk door Kremer Pensioen- en risicoadviseurs ontzorgen. Wij nemen graag al het moeilijke werk met betrekking tot pensioenen van je uit handen!

Passend pensioenadvies voor ondernemers

Wanneer je op zoek bent naar een betrokken partij voor passend pensioenadvies in Groningen dan zit je met KPRA zeker weten goed. Wij staan er namelijk al jaren om bekend dat wij niet alleen betrokken zijn, maar ons ook verantwoordelijk voelen en proactief meedenken met jouw onderneming. Alleen het regelen van een pensioen vinden wij te kort door de bocht. Het is immers van essentieel belang dat jouw werknemers inzicht krijgen in hun pensioenregeling. Zo moeten zij zich onder andere bewust zijn van de keuzemogelijkheden. Hiermee voorkom je direct eventuele teleurstellingen wanneer de pensioendatum in zicht is. Alleen op deze wijze gaat een pensioenregeling als arbeidsvoorwaarde voor jou en je werknemers als investering in gang. Hierdoor is het belangrijker dan ooit tevoren om je te laten adviseren door een pensioenadviseur.

Krijg altijd persoonlijk pensioenadvies in Groningen

Zelfs wanneer je nog geen pensioenregeling hebt, verplicht aangesloten bent bij een pensioenfonds of geen behoefte hebt aan een lastige pensioenregeling, dan hebben wij altijd een persoonlijk pensioenadvies voor je. Dit geven wij op basis van jouw situatie en arbeidsverleden. Op die manier weet je altijd zeker dat je uiteindelijk een pensioen krijgt die bij je past. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat KPRA “het pijler3pensioen” heeft ontwikkeld. Dit is een eenvoudige pensioensregeling die vele voordelen met zich meebrengt voor jouw onderneming. Hieronder lees je er meer over:

Wil je meer informatie over het pijler3pensioen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.  

Voordelig pensioenadvies voor ondernemers 

Als ondernemer in Groningen ben je bij KPRA altijd op het goede adres als het gaat om betaalbaar pensioenadvies. Wij hanteren hiervoor namelijk zeer concurrerende prijzen. De voornaamste reden hiervoor is dat pensioenadvies een product op maat is. Hierdoor is het lastig om een precieze schattig te geven over de kosten die hiervoor gelden. De totaalprijs is afhankelijk van jouw wensen en behoeften. Op basis van een kennismaking met jou en je onderneming inventariseren wij aandachtig jouw pensioenwensen. Zodra dit zorgvuldig in kaart is gebracht stellen we een richtprijs op. Aan de hand hiervan is het dan mogelijk voor je om een samenwerking met ons te beginnen. Wanneer je hiervoor kiest dan kan het voordelig pensioenadvies voor ondernemers in Groningen zowel bij ons op kantoor, op jouw locatie of digitaal afgenomen worden. Hierin zijn wij volledig flexibel wat wel zo handig is voor jou als ondernemer.

KPRA voorziet je van pensioenadvies in Groningen

Onze adviseurs bij KPRA leren jou en je onderneming in Groningen graag persoonlijk kennen, om op deze wijze pensioenadvies te bieden dat volledig voldoet aan jouw wensen en behoeften. Wij zijn een kleinschalig adviesbureau waar professionaliteit, persoonlijkheid en enthousiasme centraal staat. Hierdoor gaan wij graag een duurzame en prettige samenwerking met je aan! Plan daarom vandaag nog een vrijblijvende afspraak in het onderstaande formulier in en wie weet mogen wij je binnenkort verwelkomen!  

Afspraak maken

 

Wat klanten zeggen

"No nonsense, adequaat, goede kwaliteit, goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen, passende prijs." - Anton

 

Vrijblijvend adviesgesprek?

Advies op maat? Wij adviseren en ontzorgen u als ondernemer, werkgever en particulier door het aanbieden van totaaladvies. Op basis van uw persoonlijke situatie bieden wij hulp bij het nemen van moeilijke beslissingen.

Benieuwd wat KPRA voor u of uw onderneming kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij ontzorgen u graag!