✓ advieskeuze.nl 9.7

 | 

 | 

Logo Kremer Pensieon- en Risicoadviseurs

Wij zijn Kremer pensioen- en risicoadviseurs
Direct advies aanvragen

Deskundig pensioenadvies voor directeur-eigenaren in Groningen

Bent u directeur-eigenaar (DGA) van een organisatie in de provincie Groningen? Dan krijgt u te maken met pensioenen. Niet alleen is uw eigen pensioen van belang die u misschien in het verleden heeft opgebouwd of in uw onderneming zit, maar ook krijgt u te maken met het pensioen van uw personeel. Het pensioen van uw werknemers is een belangrijke arbeidsvoorwaarde, maar het goed regelen hiervan wordt veelal als ingewikkeld ervaren. Het is administratief veel werk en een dure noodzaak waarbij u zich als ondernemer afvraagt of het wel loont. De pensioenpremie is gemiddeld 15% van het brutosalaris in Nederland, waarbij de kosten veelal worden verdeeld tussen werkgever en werknemer. Wij van KPRA willen u ontzorgen als ondernemer en het moeilijke werk uit handen nemen en geven u graag pensioenadvies voor uzelf of uw onderneming in Groningen.

Passend pensioenadvies voor ondernemers in Groningen 

Wij van Kremer Pensioen- en risicoadviseurs zijn betrokken, voelen ons verantwoordelijk en denken proactief met u mee. Voor ons is het regelen van enkel een pensioenproduct kort door de bocht. Het is van essentieel belang dat uw werknemers inzicht krijgen betreft de inhoud van uw pensioenregeling en zich bewust zijn van de keuzemogelijkheden. Hiermee voorkomt u mogelijke teleurstellingen op pensioendatum. Alleen op deze wijze gaat een pensioenregeling als arbeidsvoorwaarde voor u en uw werknemers als investering in gang.

Altijd de beste pensioenoplossing voor uw situatie als ondernemer

Zelfs wanneer u nog geen pensioenregeling heeft, verplicht aangesloten bent bij een pensioenfonds of geen behoefte hebt aan een lastige pensioenregeling, dan hebben wij altijd een passende pensioenoplossing voor u. Wij van KPRA hebben met “het pijler3pensioen” een eenvoudige pensioensregeling ontwikkeld die vele voordelen met zich meebrengt voor uw onderneming:

Het pijler3pensioen  

Meer informatie nodig over het pijler3pensioen? Neem vrijblijvend contact op.  

Voordelig pensioenadvies voor ondernemers in Groningen 

Als ondernemer uit Groningen zit u bij KPRA op het goede adres als het gaat om betaalbaar pensioenadvies. Wij hanteren hiervoor zeer concurrerende prijzen. Aangezien pensioenadvies een product op maat is, is het hierdoor lastig een precieze schattig de geven over de kosten die hiervoor gelden. De totaalprijs is afhankelijk van uw wensen en behoeften. Op basis van een kennismaking met u en uw onderneming inventariseren wij aandachtig uw pensioenwensen. Zodra dit zorgvuldig in kaart is gebracht stellen we een richtprijs aan. Vraag daarom vandaag nog eenvoudig een vrijblijvende afspraak aan via de onderstaande button. Dit kan zowel bij ons op kantoor, op uw locatie of digitaal afgenomen worden.  
 

KPRA - Kleinschalig – Persoonlijk – Korte lijntjes 

Onze adviseurs bij KPRA leren u en uw onderneming in Groningen graag persoonlijk kennen, om op deze wijze pensioenadvies te bieden dat volledig voldoet aan uw wensen en behoeften. Wij zijn een kleinschalig adviesbureau waar professionaliteit, persoonlijkheid, enthousiasme centraal staat en gaan graag een duurzame en prettige samenwerking met u aan! Plan daarom vandaag nog een vrijblijvende afspraak in het onderstaande formulier in. Dan helpen wij u graag verder.  

Vrijblijvend adviesgesprek?

Advies op maat voor de MKB'er, ZZP'er, agrariër, werknemer en particulier. Wij adviseren en ontzorgen u als ondernemer, werkgever, agrariër en particulier door het aanbieden van het totaalpakket. Op basis van uw persoonlijke situatie bieden wij hulp bij het nemen van risicovolle beslissingen.

Benieuwd wat KPRA voor u of uw onderneming kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij ontzorgen u graag!

Wat klanten zeggen

"No nonsense, adequaat, goede kwaliteit, goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen, passende prijs." - Anton