KPRA

Wij zijn Kremer pensioen- en risicoadviseurs!

pensioenen header
Kremer pensioen- en risicoadviseurs 

Waarom heb ik een hypotheekadviseur nodig? 

U heeft onlangs uw droomhuis gevonden, de plek om te settelen. Om deze droomwoning te kunnen veroorloven heeft u een hypotheek nodig. En dat is waar een hypotheekadviseur in beeld komt. Een hypotheekadviseur inschakelen heeft allerlei voordelen, zoals een duidelijke beschrijving van de risico’s van de hypotheek in kwestie. In dit artikel lees je alles over waarom je een hypotheekadviseur nodig hebt. 

 

De rol van een hypotheekadviseur 

Een hypotheek is een lening die u over langere tijd (vaak tientallen jaren) terugbetaald. Zo’n langdurige lening dient u niet zomaar aan te gaan, er kan namelijk van alles gebeuren in dit tijdbestek. Zo kunnen er allerlei veranderingen plaatsvinden op het gebied van gezondheid, maar ook financiën. Bovendien is de hypotheekrente vaak ook een variabele factor. Een hypotheekadviseur helpt u om de juiste keuzes te maken bij het afsluiten van uw hypothecaire lening. 

 

Wat doet een hypotheekadviseur? 

Een hypotheekadviseur helpt u bij het schetsen van uw financiële situatie en gaat op basis hiervan, in overleg met u, welk type hypotheek het beste voor bij u past. Hierbij kijkt een financieel adviseur altijd naar de hypotheek met de beste voorwaarden en rente, bij de juiste bank.  

 

Waarom een hypotheekadviseur? 

Een hypotheek is een langdurige lening, welke vaak voor een tijdsbestek van 30 jaar wordt afgesloten. Het is dus van belang dat u hier een weloverwogen besluit over maakt en op basis hiervan een zo voordelig mogelijke lening krijgt met de beste voorwaarden en rente. Bovendien kunnen er dingen veranderen tijdens de lange looptijd van een hypotheek, zoals overleiden, arbeidsongeschiktheid of pensioen. De hypotheekadviseurs van KPRA helpen u om al deze factoren mee te nemen in uw overweging en zo tot de juiste keuze te komen, zodat u later niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. 

 

Hypotheekadviseurs voor ondernemers 

Voor ondernemers is het vaak lastiger om een hypotheek af te sluiten, omdat het inkomen voor de meeste banken moeilijk vast te stellen is. KPRA heeft nauw contact met twee administratiekantoren en daarom spreken wij de taal van de ondernemer erg goed. We kunnen daarom vooraf op basis van onze ervaring en kennis van jaarcijfers een goede inschatting maken of de hypotheek haalbaar is. Dit maakt dat wij gespecialiseerd zijn in het geven van hypotheekadvies aan ondernemers. 

 

De kosten van een hypotheekadviseur 

Wat de kosten van hypotheekadvies zijn, hangt af van uw situatie en de complexiteit van de hypotheek. Voordat we over kosten beginnen, leren wij elkaar graag kennen om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Bij KPRA vinden we het belangrijk dat samenwerkingen voor beide partijen waardevol zijn en u er een goed gevoel aan over houdt.  

 

Vrijblijvend adviesgesprek met een financieel adviseur 

Bij ons is het eerste adviesgesprek met een van onze financieel adviseurs gratis en vrijblijvend. Dit doen wij om u een helder beeld te geven van wat wij voor u kunnen betekenen en wat de verwachte kosten van deze diensten inhouden.  

 

KPRA: de onafhankelijke hypotheekadviseur 

Als u niet onnodig hoge kosten wilt betalen, doet u er goed aan om te kiezen voor een volledig onafhankelijk financieel advieskantoor. Een onafhankelijk adviseur denkt namelijk alleen mee voor u als klant, waar elders het advies alleen maar wijst naar bijvoorbeeld de eigen bank. Wij kijken naar de meeste banken op de markt en zoeken daarbij het product die het beste is voor uw financiële en gewenste situatie. We hebben daarom vooraf op basis van ervaringen en hun voorwaarden een selectie gemaakt van bekende en betrouwbare banken en verzekeraars gemaakt waar we zaken mee doen. 

Klik hier om meer te lezen over hypotheekadvies van Kremer Pensioen- en Risicoadviseurs. 

Wat klanten zeggen

 • 5 / 5
  Goed advies en ondersteuning bij het gehele proces rondom de hypotheek. Alles werd geregeld.
 • 5 / 5
  Goed geadviseerd over de pensioenaanspraken. De adviseur doorzag de situatie vlot en dacht mee.
 • 5 / 5
  Erg prettig gesprek, goed advies. Houdt niet alleen strikt rekening met de cijfers maar kijkt naar gehele plaatje.
 • 5 / 5
  Zeer praktische informatie gehad tijdens het adviesgesprek. Totaal niet het idee gehad dat er iets aan mij "verkocht" moest worden. Zeer aan te raden!
 • 5 / 5
  Eerlijke informatie. Denken goed met je mee. Persoonlijk advies op maat. Ook voor hyphotheek advies, verzekeringen privé en zakelijk.Echt verstand van zaken, je kunt hier met al je vragen terecht.

Vrijblijvend adviesgesprek?

Advies op maat voor de MKB'er, ZZP'er, agrariër, werknemer en particulier. Wij adviseren en ontzorgen u als ondernemer, werkgever, agrariër en particulier door het aanbieden van het totaalpakket. Op basis van uw persoonlijke situatie bieden wij hulp bij het nemen van risicovolle beslissingen.

Benieuwd wat KPRA voor u of uw onderneming kan betekenen? Maak direct een afspraak via onderstaande button. Wij ontzorgen u graag!