Hypotheekadviseurs voor ondernemers 

Voor ondernemers is het vaak lastiger om een hypotheek af te sluiten, omdat het inkomen voor de meeste banken moeilijk vast te stellen is. KPRA heeft nauw contact met twee administratiekantoren en daarom spreken wij de taal van de ondernemer erg goed. We kunnen daarom vooraf op basis van onze ervaring en kennis van jaarcijfers een goede inschatting maken of de hypotheek haalbaar is. Dit maakt dat wij gespecialiseerd zijn in het geven van hypotheekadvies aan ondernemers. 

De kosten van een hypotheekadviseur 

Wat de kosten van hypotheekadvies zijn, hangt af van uw situatie en de complexiteit van de hypotheek. Voordat we over kosten beginnen, leren wij elkaar graag kennen om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Bij KPRA vinden we het belangrijk dat samenwerkingen voor beide partijen waardevol zijn en u er een goed gevoel aan over houdt.  

Vrijblijvend adviesgesprek met een financieel adviseur 

Bij ons is het eerste adviesgesprek met een van onze financieel adviseurs gratis en vrijblijvend. Dit doen wij om u een helder beeld te geven van wat wij voor u kunnen betekenen en wat de verwachte kosten van deze diensten inhouden.  

KPRA: de onafhankelijke hypotheekadviseur 

Als u niet onnodig hoge kosten wilt betalen, doet u er goed aan om te kiezen voor een volledig onafhankelijk financieel advieskantoor. Een onafhankelijk adviseur denkt namelijk alleen mee voor u als klant, waar elders het advies alleen maar wijst naar bijvoorbeeld de eigen bank. Wij kijken naar de meeste banken op de markt en zoeken daarbij het product die het beste is voor uw financiële en gewenste situatie. We hebben daarom vooraf op basis van ervaringen en hun voorwaarden een selectie gemaakt van bekende en betrouwbare banken en verzekeraars gemaakt waar we zaken mee doen. 

Klik hier om meer te lezen over hypotheekadvies van Kremer Pensioen- en Risicoadviseurs. 

advieskeuze.nl 9.8Bel ons: 0592-330043Mail ons: info@kpra.nl 

Vrijblijvend adviesgesprek?

Advies op maat voor de MKB'er, ZZP'er, agrariër, werknemer en particulier. Wij adviseren en ontzorgen u als ondernemer, werkgever, agrariër en particulier door het aanbieden van het totaalpakket. Op basis van uw persoonlijke situatie bieden wij hulp bij het nemen van risicovolle beslissingen.

Benieuwd wat KPRA voor u of uw onderneming kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij ontzorgen u graag!

Wat klanten zeggen

"No nonsense, adequaat, goede kwaliteit, goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen, passende prijs." - Anton