pensioenen header
Wij zijn Kremer pensioen- en risicoadviseurs

Wat is een pensioenverzekering?

Tegenwoordig kunt u voor veel dingen een verzekering afsluiten. Zo ook voor uw pensioen. Een pensioenverzekering biedt de mogelijkheid om pensioen op te bouwen, als aanvulling op uw AOW. Meestal wordt er pensioen opgebouwd via de werkgever. De werkgever kan dit pensioen bij een pensioenfonds, premiepensioeninstelling of verzekeraar onderbrengen. In het laatste geval wordt er gesproken over een pensioenverzekering. U kunt naast een werkgeverspensioen ook een privépensioenverzekering afsluiten, dit heet dan lijfrente. 

Pensioenverzekering afsluiten als werkgever 

Een goede pensioenregeling is een belangrijke arbeidsvoorwaarde voor uw werknemers. Het kan echter ook een flinke administratieve rompslomp en kostenpost zijn. Daarnaast verandert de wet- en regelgeving omtrent pensioenen regelmatig. Bij Kremer Pensioen- en risicoadviseurs helpen wij u graag met het afsluiten van een pensioenverzekering voor uw medewerkers. Het is namelijk belangrijk dat uw werknemers inzicht hebben en houden in de pensioenregeling zodat ze zich bewust zijn van hun keuzemogelijkheden. Zo zien uw medewerkers exact hoeveel pensioen ze kunnen verwachten. Hiermee zijn uw werknemers zich bewust van hun keuzemogelijkheden en worden eventuele teleurstellingen op pensioendatum voorkomen. Op deze manier gaat de arbeidsvoorwaarde pensioen als een investering voor u werken. 

Pensioenverzekering afsluiten als werknemer 

U bent in loondienst en heeft waarschijnlijk nu voldoende salaris om van rond te komen en kunt de dingen betalen die u leuk vindt. Als u straks stopt met werken wilt u ook uiteraard ook alles blijven doen, maar hoe ziet uw financiële situatie er dan precies uit? Zijn er stappen die u nu al kunt ondernemen, waardoor u er later comfortabeler bij zit? Alles begint met inzicht. Bij Kremer Pensioen- en risicoadviseurs kunt u een gesprek aangaan om uw financiële positie omtrent pensioenen in kaart te brengen en daar waar nodig aan te passen. Ook geven wij u graag advies als u verandert van baan. Behoudt u dan hetzelfde pensioen of verandert dit?  Maak via onderstaande button direct een afspraak. Wij beantwoorden al uw vragen en geven u professioneel advies voor een beter pensioen. 

Pensioenverzekering afsluiten 

Wilt u later een zorgeloos pensioen als aanvulling op uw AOW? Dan is een pensioenvoorziening misschien een goed idee, maar er kunnen ook betere alternatieven zijn. Er zijn namelijk meerdere mogelijkheden die als pensioenvoorziening kunnen dienen. U kunt bijvoorbeeld uw geld beleggen, of sparen, uw hypotheek aflossen of gaan lijfrente(bank)sparen. Bij KPRA spreken we graag uw wensen door. Wij zijn transparant over onze kosten en wat we doen. We willen het beste voor u als u met pensioen gaat. Hoe eerder u inzicht heeft over uw situatie bij pensioen, des te beter kunt u nu al zaken voor later kunt regelen.

 

Vrijblijvend advies voor een pensioenverzekering  

Bij Kremer Pensioen- en risicoadviseurs krijgt u in een vrijblijvend gesprek een indicatie van wat we voor u kunnen doen en wat onze kosten zijn, daarna kunt u zelf beslissen of wij wat voor u mogen doen. Op deze manier krijgt u een helder beeld van wat de pensioenoplossing kost én wat het u oplevert. Wilt u meer informatie? Neem contact op met Kremer Pensioen- en risicoadviseurs. 

gesprek over pensioen

Betaalbaar pensioenadvies voor werkgevers van KPRA 

Voor pensioenadvies rekenen we zeer concurrerende tarieven. De adviesprijs is afhankelijk van de wensen en behoeften van u. Het is daarom lastig om van ten voren een inschatting te maken van de kosten voor het pensioenadviestraject. Vooraf moeten we eerst uw branche en bedrijf leren kennen om hier uitspraken over te doen. Pas hierna kunnen we een richtprijs noemen. Vraag daarom vandaag nog een kosteloze en vrijblijvende afspraak aan met Gerald. Dit kan bij ons op kantoor, via beeldbellen of bij u op locatie. Het eenvoudigste is om directe een beeldbelafspraak in te pannen via onderstaande link. 

Beeldbelafspraak maken

Wat klanten zeggen

"No nonsense, adequaat, goede kwaliteit, goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen, passende prijs." - Anton

 

Vrijblijvend adviesgesprek?

Advies op maat? Wij adviseren en ontzorgen u als ondernemer, werkgever en particulier door het aanbieden van totaaladvies. Op basis van uw persoonlijke situatie bieden wij hulp bij het nemen van moeilijke beslissingen.

Benieuwd wat KPRA voor u of uw onderneming kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij ontzorgen u graag!