Vrijblijvend advies voor een pensioenverzekering  

Bij Kremer Pensioen- en risicoadviseurs krijgt u in een vrijblijvend gesprek een indicatie van wat we voor u kunnen doen en wat onze kosten zijn, daarna kunt u zelf beslissen of wij wat voor u mogen doen. Op deze manier krijgt u een helder beeld van wat de pensioenoplossing kost én wat het u oplevert. Wilt u meer informatie? Neem contact op met Kremer Pensioen- en risicoadviseurs. 

gesprek over pensioen

Betaalbaar pensioenadvies voor werkgevers van KPRA 

Voor pensioenadvies rekenen we zeer concurrerende tarieven. De adviesprijs is afhankelijk van de wensen en behoeften van u. Het is daarom lastig om van ten voren een inschatting te maken van de kosten voor het pensioenadviestraject. Vooraf moeten we eerst uw branche en bedrijf leren kennen om hier uitspraken over te doen. Pas hierna kunnen we een richtprijs noemen. Vraag daarom vandaag nog een kosteloze en vrijblijvende afspraak aan met Gerald. Dit kan bij ons op kantoor, via beeldbellen of bij u op locatie. Het eenvoudigste is om directe een beeldbelafspraak in te pannen via onderstaande link. 

 

Direct afspraak inplannen

 ✓ advieskeuze.nl 9.7

 | 

 | 

Vrijblijvend adviesgesprek?

Advies op maat voor de MKB'er, ZZP'er, agrariër, werknemer en particulier. Wij adviseren en ontzorgen u als ondernemer, werkgever, agrariër en particulier door het aanbieden van het totaalpakket. Op basis van uw persoonlijke situatie bieden wij hulp bij het nemen van risicovolle beslissingen.

Benieuwd wat KPRA voor u of uw onderneming kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij ontzorgen u graag!

Wat klanten zeggen

"No nonsense, adequaat, goede kwaliteit, goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen, passende prijs." - Anton