KPRA

Wij zijn Kremer pensioen- en risicoadviseurs!

pensioenen header
Kremer pensioen- en risicoadviseurs 

Pensioenadvies voor u als werkgever van Kremer Pensioen- en risicoadviseurs 

Een goede pensioenregeling is een belangrijke arbeidsvoorwaarde voor uw werknemers. Het kan echter ook een flinke administratieve rompslomp en kostenpost zijn. Daarnaast verandert de wet- en regelgeving omtrent pensioenen regelmatig. Wanneer we praten over het pensioenadvies voor werkgevers hebben we het over het inrichten, wijzigen en beheren van de collectieve pensioenregeling en de communicatie richting uw medewerkers. Heeft u een vraagstuk over de pensioenregeling van uw werknemers? Maak dan een vrijblijvende afspraak met Gerald via de button aan de onderzijde van de pagina of lees verder!  

 

Een pensioenregeling als investering  

Bij Kremer Pensioen- en risicoadviseurs vinden we het regelen van enkel een pensioenproduct te kort door de bocht. Het is namelijk belangrijk dat uw werknemers inzicht hebben en houden van de pensioenregeling zodat ze zich bewust zijn van hun keuzemogelijkheden. Zo kunnen uw medewerkers exact zien hoeveel pensioen ze kunnen opbouwen. Hiermee stelt u ze beter in staat om zich bewust te zijn van hun keuzemogelijkheden en kunnen ze eventuele teleurstellingen op pensioendatum voorkomen. Op deze manier gaat de arbeidsvoorwaarde pensioen als een investering voor u werken.  

 

Heeft u vragen over de pensioenregeling van uw werknemers? Kies dan voor onafhankelijk pensioenadvies!  

Heeft u pensioenvragen? Dan bent u voor onafhankelijk pensioenadvies voor u als werkgever bent u bij Kremer Pensioen- en risicoadviseurs aan het juiste adres. Wij voorzien u van onafhankelijk en persoonlijk pensioenadvies voor uw werknemers maar ook voor u als ondernemer. Door met u in gesprek te gaan vinden we samen de meest geschikte pensioenregeling voor uw situatie en helpen we u met het regelen de pensioenregeling.   

 

Betaalbaar pensioenadvies voor werkgevers van KPRA 

Voor pensioenadvies rekenen we zeer concurrerende tarieven. De adviesprijs is echter afhankelijk van de wensen en behoeften van u en uw werknemers. Het is daarom lastig om vooraf een inschatting te maken van de kosten voor het pensioenadviestraject omdat we eerst uw bedrijf en uw branche moeten kennen. Pas daarna kunnen we een richtprijs noemen. Vraag daarom vandaag nog een kosteloze en vrijblijvende afspraak aan met Gerald via de button aan de onderzijde van de pagina. Dit kan bij ons op kantoor of bij u op locatie of via beeldbellen.   

 

Kies voor onafhankelijk en doeltreffend pensioenadvies voor werkgevers van Kremer Pensioen- en Risicoadviseurs 

Bij Kremer Pensioen- en Risicoadviseurs bent u verzekerd van onafhankelijk en doeltreffend pensioenadvies voor uw werknemers en voor u als ondernemer. Om uw situatie goed in kaart te brengen gaan wij graag met u in gesprek. Zo kunnen wij u voorzien van doeltreffend en onafhankelijk pensioenadvies. U wilt toch ook de best passende arbeidsvoorwaarden voor uw medewerkers? Maak nu direct een vrijblijvende afspraak via onderstaande button.

Wat klanten zeggen

 • 5 / 5
  Goed advies en ondersteuning bij het gehele proces rondom de hypotheek. Alles werd geregeld.
 • 5 / 5
  Goed geadviseerd over de pensioenaanspraken. De adviseur doorzag de situatie vlot en dacht mee.
 • 5 / 5
  Erg prettig gesprek, goed advies. Houdt niet alleen strikt rekening met de cijfers maar kijkt naar gehele plaatje.
 • 5 / 5
  Zeer praktische informatie gehad tijdens het adviesgesprek. Totaal niet het idee gehad dat er iets aan mij "verkocht" moest worden. Zeer aan te raden!
 • 5 / 5
  Eerlijke informatie. Denken goed met je mee. Persoonlijk advies op maat. Ook voor hyphotheek advies, verzekeringen privé en zakelijk.Echt verstand van zaken, je kunt hier met al je vragen terecht.