✓ advieskeuze.nl 9.7

 | 

Logo Kremer Pensieon- en Risicoadviseurs

Wij zijn Kremer pensioen- en risicoadviseurs
Direct advies aanvragen

Hypotheekadvies Groningen 

U heeft uw droomhuis gevonden. Het enige wat u nog te doen staat is de financiering van deze droomwoning te realiseren, hiervoor wilt u een hypotheek afsluiten. Wilt u er zeker van zijn dat u de meest geschikte hypotheek kiest? Wij helpen u! Wij gaan met u in gesprek om vast te stellen wat voor u van belang is bij het afsluiten van een hypotheek. Op basis hiervan helpen wij u met het kiezen van de juiste hypotheek. Wilt u ook hypotheekadvies in Groningen? Vul dan het formulier in aan de onderzijde van de pagina of lees verder!

Huis kopen in Groningen? Wij helpen je met het vinden van de juiste hypotheek! 

Ons doel is om u te helpen bij het kopen van uw droomhuis. Om echt te kunnen genieten van uw nieuwe huis is het belangrijk dat uw hypotheek goed is geregeld. Om uw hypotheek goed bij uw wensen te laten aansluiten, nemen wij de onder andere volgende zaken mee: 

Wanneer de bovenstaande zaken goed met u zijn afgestemd, is het een kwestie van het kiezen van de juiste hypotheekverstrekker. Bij het uitzoeken van de hypotheek gaan wij vanzelfsprekend voor de beste rente en voorwaarden. Wij zorgen ervoor dat u de beste hypotheek krijgt, zonder dat u hier zelf zeeën van tijd aan kwijt bent. 

Tarieven hypotheekadvies in Groningen bij KPRA 

Benieuwd naar de tarieven van hypotheekadvies in Groningen bij KPRA? Bekijk de onderstaande tabel. 

Kosten hypotheekadvies bij KPRA 
Oriëntatiegesprek€ 0
Als u voor het eerst een huis koopt€ 1.750
Als u nog geen hypotheek bij ons heeft€ 2.050
Als u al eerder een hypotheek bij ons heeft afgesloten€ 1.750
Hypotheekadvies bij een echtscheiding€ 1.750
Overlijdensrisicoverzekering (ORV)€ 150
Arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten€ 175

Kies voor hypotheekadvies in Groningen bij KPRA! 

Wanneer u kiest voor hypotheekadvies in Groningen bij KPRA bent u verzekerd van persoonlijk en professioneel advies. Wij nemen uitgebreid de tijd om uw wensen in kaart te brengen, waarna wij de geschikte hypotheek zoeken op basis van deze wensen. De kosten die in rekening worden gebracht voor onze diensten, verdienen zichzelf terug doordat u hier een voordelige hypotheek voor terug krijgt. U wilt toch ook de beste hypotheek? Vraag nu een geheel gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek aan! 

Beeldbelafspraak maken

Vrijblijvend adviesgesprek?

Advies op maat voor de MKB'er, ZZP'er, agrariër, werknemer en particulier. Wij adviseren en ontzorgen u als ondernemer, werkgever, agrariër en particulier door het aanbieden van het totaalpakket. Op basis van uw persoonlijke situatie bieden wij hulp bij het nemen van risicovolle beslissingen.

Benieuwd wat KPRA voor u of uw onderneming kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij ontzorgen u graag!

Wat klanten zeggen

"No nonsense, adequaat, goede kwaliteit, goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen, passende prijs." - Anton