hypotheek header
Wij zijn Kremer pensioen- en risicoadviseurs

Hypotheekadvies van Kremer pensioen- en risicoadviseurs 

U heeft uw droomhuis gevonden. Het enige wat u nog te doen staat is de financiering van deze droomwoning te realiseren, hiervoor wilt u een hypotheek afsluiten. Bij zo'n grote beslissing wilt u er zeker van zijn dat u de meest geschikte hypotheek kiest. KPRA helpt! Wij gaan met u in gesprek om vast te stellen wat voor u van belang is bij het afsluiten van een hypotheek. Op basis hiervan helpen wij u met het kiezen van de juiste hypotheek. Wilt u ook persoonlijk en deskundig hypotheekadvies? Vul dan het formulier in aan de onderzijde van de pagina of lees verder! 

Droomhuis kopen? Wij helpen u met het vinden van de juiste hypotheek! 

Ons doel is om u te helpen bij het kopen van uw droomhuis door het geven van deskundig hypotheekadvies. Om echt te kunnen genieten van uw nieuwe huis is het belangrijk dat uw hypotheek goed is geregeld. Om uw hypotheek goed bij uw wensen te laten aansluiten, nemen wij de onder andere volgende zaken mee:  

Wanneer de bovenstaande zaken goed zijn afgestemd, is het een kwestie van het kiezen van de juiste hypotheekverstrekker. Bij het uitzoeken van de hypotheek gaan als wij onafhankelijke partij te werk en gaan we vanzelfsprekend voor de beste rente en voorwaarden. Wij zorgen ervoor dat u de beste hypotheek krijgt, zonder dat u hier zelf zeeën van tijd aan kwijt bent. Bent u ondernemer? Dan komen er extra factoren kijken bij het afsluiten van een hypotheek, lees hier meer.

Tarieven hypotheekadvies van KPRA 

Benieuwd naar de tarieven van hypotheekadvies van KPRA? Bekijk de onderstaande tabel. 

Kosten hypotheekadvies bij KPRA 
Oriëntatiegesprek€ 0
Als u voor het eerst een huis koopt€ 1.750
Als u nog geen hypotheek bij ons heeft€ 2.050
Als u al eerder een hypotheek bij ons heeft afgesloten€ 1.750
Hypotheekadvies bij een echtscheiding€ 1.750
Overlijdensrisicoverzekering (ORV)€ 150
Arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten€ 175

Kies voor persoonlijk hypotheekadvies van Kremer pensioen- en risicoadviseurs 

Wanneer u kiest voor persoonlijk hypotheekadvies bij KPRA bent u verzekerd van persoonlijk en professioneel advies. Wij nemen uitgebreid de tijd om uw wensen in kaart te brengen, waarna wij de geschikte hypotheek zoeken op basis van deze wensen. De kosten die in rekening worden gebracht voor onze diensten, verdienen zichzelf terug doordat u hier een voordelige hypotheek voor terug krijgt. U wilt toch ook de beste hypotheek? Vraag nu een geheel gratis en vrijblijvend hypotheek adviesgesprek aan! 

Beeldbelafspraak maken

Wat klanten zeggen

"No nonsense, adequaat, goede kwaliteit, goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen, passende prijs." - Anton