KPRA

Wij zijn Kremer pensioen- en risicoadviseurs!

pensioenen header
Kremer pensioen- en risicoadviseurs 

Pensioenadvies voor de directeur-eigenaar en zijn werknemers 

Als directeur-eigenaar (DGA) heeft u ook te maken met pensioenen. U heeft zelf misschien al wat in het verleden opgebouwd, of uw pensioen zit in uw onderneming. Maar ook heeft u te maken met het pensioen van uw werknemers. Sterker nog, het is een belangrijke arbeidsvoorwaarde. Het pensioen van uw werknemers goed regelen is een administratief gezien een heel gedoe en bovendien een dure noodzaak. In Nederland is de premie voor het pensioen gemiddeld zo’n 15% van het brutosalaris. Deze kosten worden veelal verdeeld tussen de werkgever en werknemer. Bent u opzoek naar deskundig pensioenadvies voor uzelf of uw onderneming in Friesland? Lees dan verder of vul direct het formulier in onderaan de pagina. 

 

Pensioenadvies in Friesland voor u als ondernemer met personeel in dienst 

Wij van KPRA voelen ons verantwoordelijk voor onze klanten en denken proactief met u mee. Enkel een pensioenproduct regelen is voor ons dan ook te kort door de bocht. Om uw personeel echt inzicht te geven van de inhoud van uw pensioenregeling is het van belang dat ze zich bewust zijn van hun keuzemogelijkheden. Zo worden mogelijke tegenvallers op pensioendatum voorkomen. Pas op deze manier gaat een pensioenregeling als arbeidsvoorwaarde u en uw personeel voordeel opleveren. 

 

Altijd een goede pensioenoplossing voor uw situatie 

Ook wanneer u niet verplicht aangesloten bent bij een pensioenfonds of nog geen pensioenregeling heeft of geen ingewikkelde pensioenregeling wenst, hebben wij een passende oplossing. Wij van Kremer pensioen- en risicoadviseurs hebben namelijk een eenvoudige pensioenregeling ontwikkeld, het pijler3pensioen. Het voordeel van deze regeling voor u is dat deze gemakkelijk is in te voeren en minder gevoelig is voor de steeds veranderende wetgeving rondom pensioen.  

Het voordeel voor uw personeel is dat de werknemers precies weten wat er aan pensioen wordt uitgegeven en ingelegd. Via een speciaal aanvullende online tool is het zeer eenvoudig voor werknemers om een financiële planning te maken. Indien gewenst kunnen wij hierbij meekijken en uw werknemer van aanvullende adviezen voorzien. Wanneer u gebruik maakt van het pijler3pensioen komen wij periodiek bij u langs om u en uw werknemers van voorlichting te voorzien waarbij ze alle financiële vragen kunnen stellen. Uiteraard kan dat ook middels beeldbellen. 

Meer vragen over het pijler3pensioen? Neem vrijblijvend contact op. 

 

Betaalbaar pensioenadvies voor ondernemers in Friesland  

Voor pensioenadvies in Friesland hanteren wij zeer concurrerende uurtarieven. De totaalprijs voor pensioenadvies is echter afhankelijk van uw wensen. Een precieze schatting van de kosten zijn dan ook lastig vooraf te maken. We willen namelijk eerst kennis maken met u en uw onderneming en uw pensioenwensen goed inventariseren. Pas wanneer dit in kaart is gebracht kunnen we een richtprijs noemen. Vraag daarom vandaag nog een vrijblijvende afspraak aan met Gerald via de button aan de onderzijde van de pagina. Dit kan bij ons op kantoor, bij u op locatie in Friesland of via beeldbellen. 

 

KPRA: een kleinschalig persoonlijk adviesbureau met korte lijntjes 

De werkwijze van de specialisten van KPRA is professioneel, persoonlijk en enthousiast. Om u te kunnen voorzien van doeltreffend en onafhankelijk pensioenadvies in Friesland gaan wij graag met u in gesprek. Wij vinden het belangrijk dat we een goed beeld hebben van u, uw onderneming, uw personeel en de wensen en behoeften. Wanneer dit allemaal duidelijk is kunnen wij u het beste van dienst zijn en u zoveel mogelijk ontzorgen. Vul het onderstaande formulier in en maak een vrijblijvende afspraak. 

Wat klanten zeggen

 • 5 / 5
  Goed advies en ondersteuning bij het gehele proces rondom de hypotheek. Alles werd geregeld.
 • 5 / 5
  Goed geadviseerd over de pensioenaanspraken. De adviseur doorzag de situatie vlot en dacht mee.
 • 5 / 5
  Erg prettig gesprek, goed advies. Houdt niet alleen strikt rekening met de cijfers maar kijkt naar gehele plaatje.
 • 5 / 5
  Zeer praktische informatie gehad tijdens het adviesgesprek. Totaal niet het idee gehad dat er iets aan mij "verkocht" moest worden. Zeer aan te raden!
 • 5 / 5
  Eerlijke informatie. Denken goed met je mee. Persoonlijk advies op maat. Ook voor hyphotheek advies, verzekeringen privé en zakelijk.Echt verstand van zaken, je kunt hier met al je vragen terecht.