KPRA

Wij zijn Kremer pensioen- en risicoadviseurs!

pensioenen header
Kremer pensioen- en risicoadviseurs 

Hypotheekadvies in Drenthe van Kremer pensioen- en risicoadviseurs 

Bent u opzoek naar uw droomwoning in de prachtige omgeving van de provincie Drenthe? Er komt een hoop kijken bij het vinden en het rondkrijgen van de verkoopakte van een koopwoning. Hierin bezegelt de koopovereenkomst van uw huis en alle afspraken tussen koper en verkoper worden hierin vastgelegd. Maar voor dit zover is, wilt u graag dat het afsluiten van een hypotheek zo soepel mogelijk verloopt. Wij van KPRA zijn experts in het verstrekken van hypotheekadvies in Drenthe. U wilt namelijk zekerheid dat het afsluiten van uw hypotheek zo soepel mogelijk verloopt. Voor meer informatie voor het aanvragen van een vrijblijvend adviesgesprek klikt u onderaan de pagina. Of lees gerust verder voor meer informatie omtrent hypotheekadvies.  

 

Woning kopen in de provincie van Drenthe? Wij geven deskundig hypotheekadvies 

Met het kopen van een woning houdt u hoogstwaarschijnlijk met een aantal dingen rekening; hoe aantrekkelijk de voorwaarden zijn omtrent het afsluiten van een hypotheek, hoe duidelijk deze voorwaarden geregeld zijn en de voordeligste rente. Wij regelen dat deze zaken zo gunstig mogelijk voor u geregeld zijn, waardoor u zorgeloos een woning in Drenthe kunt aanschaffen. Dit doen wij mede door de volgende hoofdzaken voor u in kaart te brengen: wij kijken of u op de uiterste pensioendatum nog steeds u hypotheeklasten kan betalen, alle belastingtechnische aspecten rondom u hypotheek, de nieuwe lasten van uw hypotheek en ten slotte de eventuele gevolgen bij het overlijden of arbeidsongeschiktheid. 

 

Hypotheekadvies voor particulieren en ondernemers in Drenthe 

Naast particulieren kwesties voor hypotheekadvies in Drenthe kunt u ook voor hypotheek vraagstukken omtrent ondernemers bij ons terecht. Wij bieden daarom voor beide partijen advies op maat. Klik op de pagina's hieronder als u meer informatie wenst over deze onderwerpen: 

 

Voor deskundig advies over hypotheekadvies in Drenthe kiest u voor KPRA 

Voor advies op maat staan wij altijd open voor een persoonlijk gesprek. Met onze jarenlange ervaring komt geen enkele zaak ons onbekend voor. Wij voorzien u van het beste hypotheekadvies in Drenthe. Neem daarom hier contact met ons op en vraag een vrijblijvend adviesgesprek op maat aan! 

Beeldbelafspraak maken

Wat klanten zeggen

 • 5 / 5
  Goed advies en ondersteuning bij het gehele proces rondom de hypotheek. Alles werd geregeld.
 • 5 / 5
  Goed geadviseerd over de pensioenaanspraken. De adviseur doorzag de situatie vlot en dacht mee.
 • 5 / 5
  Erg prettig gesprek, goed advies. Houdt niet alleen strikt rekening met de cijfers maar kijkt naar gehele plaatje.
 • 5 / 5
  Zeer praktische informatie gehad tijdens het adviesgesprek. Totaal niet het idee gehad dat er iets aan mij "verkocht" moest worden. Zeer aan te raden!
 • 5 / 5
  Eerlijke informatie. Denken goed met je mee. Persoonlijk advies op maat. Ook voor hyphotheek advies, verzekeringen privé en zakelijk.Echt verstand van zaken, je kunt hier met al je vragen terecht.