advieskeuze.nl 9.8Bel ons: 0592-330043Mail ons: info@kpra.nl 

Hypotheekadvies in Drenthe van Kremer pensioen- en risicoadviseurs 

Bent u opzoek naar uw droomwoning in de prachtige omgeving van de provincie Drenthe? Er komt een hoop kijken bij het vinden en het rondkrijgen van de verkoopakte van een koopwoning. Hierin bezegelt de koopovereenkomst van uw huis en alle afspraken tussen koper en verkoper worden hierin vastgelegd. Maar voor dit zover is, wilt u graag dat het afsluiten van een hypotheek zo soepel mogelijk verloopt. Wij van KPRA zijn experts in het verstrekken van hypotheekadvies in Drenthe. U wilt namelijk zekerheid dat het afsluiten van uw hypotheek zo soepel mogelijk verloopt. Voor meer informatie voor het aanvragen van een vrijblijvend adviesgesprek klikt u onderaan de pagina. Of lees gerust verder voor meer informatie omtrent hypotheekadvies.  

Woning kopen in de provincie van Drenthe? Wij geven deskundig hypotheekadvies 

Met het kopen van een woning houdt u hoogstwaarschijnlijk met een aantal dingen rekening; hoe aantrekkelijk de voorwaarden zijn omtrent het afsluiten van een hypotheek, hoe duidelijk deze voorwaarden geregeld zijn en de voordeligste rente. Wij regelen dat deze zaken zo gunstig mogelijk voor u geregeld zijn, waardoor u zorgeloos een woning in Drenthe kunt aanschaffen. Dit doen wij mede door de volgende hoofdzaken voor u in kaart te brengen: wij kijken of u op de uiterste pensioendatum nog steeds u hypotheeklasten kan betalen, alle belastingtechnische aspecten rondom u hypotheek, de nieuwe lasten van uw hypotheek en ten slotte de eventuele gevolgen bij het overlijden of arbeidsongeschiktheid. 

Hypotheekadvies voor particulieren en ondernemers in Drenthe 

Naast particulieren kwesties voor hypotheekadvies in Drenthe kunt u ook voor hypotheek vraagstukken omtrent ondernemers bij ons terecht. Wij bieden daarom voor beide partijen advies op maat. Klik op de pagina's hieronder als u meer informatie wenst over deze onderwerpen: 

Voor deskundig advies over hypotheekadvies in Drenthe kiest u voor KPRA 

Voor advies op maat staan wij altijd open voor een persoonlijk gesprek. Met onze jarenlange ervaring komt geen enkele zaak ons onbekend voor. Wij voorzien u van het beste hypotheekadvies in Drenthe. Neem daarom hier contact met ons op en vraag een vrijblijvend adviesgesprek op maat aan! 

Beeldbelafspraak maken

Vrijblijvend adviesgesprek?

Advies op maat? Wij adviseren en ontzorgen u als ondernemer, werkgever en particulier door het aanbieden van totaaladvies. Op basis van uw persoonlijke situatie bieden wij hulp bij het nemen van moeilijke beslissingen.

Benieuwd wat KPRA voor u of uw onderneming kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij ontzorgen u graag!

Wat klanten zeggen

"No nonsense, adequaat, goede kwaliteit, goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen, passende prijs." - Anton