KPRA

Wij zijn Kremer pensioen- en risicoadviseurs!

pensioenen header
Kremer pensioen- en risicoadviseurs 

Hypotheekadvies in Friesland van Kremer pensioen- en risicoadviseurs 

U bent van plan een woning te kopen in de mooie provincie van Friesland. Om de financiering van een woning kopen rond te krijgen zult u een hypotheek moeten afsluiten. Het afsluiten van een hypotheek is een belangrijke beslissing op langer termijn, en dient dan ook een doordachte keuze te zijn. U wilt hierbij zekerheid dat u de beste hypotheek afsluit, mede met oog op de toekomst. KPRA staat u graag bij voor het geven van expertise op maat omtrent hypotheekadvies in Friesland. Wij zorgen dat u het juiste gevoel krijgt bij het afsluiten van een hypotheek. Kijk voor meer informatie onderaan de pagina of lees gerust verder. 

 

Woning kopen in Friesland? Wij geven deskundig hypotheekadvies 

Een aantrekkelijke hypotheek met uitstekende voorwaarden en de voordeligste rente, wij zorgen ervoor dat u zonder zorgen kunt intrekken in uw woning in Friesland. Wij zorgen ervoor dat deze punten realistisch en haalbaar zijn en ontnemen uw zorgen. Dit doen wij mede door de volgende hoofdzaken in kaart te brengen: wij kijken of u op de uiterste pensioendatum nog steeds u hypotheeklasten kan betalen, alle belastingtechnische aspecten rondom u hypotheek, de nieuwe lasten van uw hypotheek en ten slotte de eventuele gevolgen bij het overlijden of arbeidsongeschiktheid.  

 

Hypotheekadvies voor particulieren en ondernemers in Friesland 

Zowel particulieren als ondernemers hebben hun eigen kwesties die betrekking hebben tot hypotheken. Wij bieden daarom zowel hypotheekadvies voor particulieren als hypotheekadvies voor particulieren als hypotheekadvies voor ondernemers aan in Friesland. Zo kunt u dus met vragen over zowel ondernemers kwesties als particuliere hypotheek vraagstukken bij ons terecht. Wij streven naar persoonlijk advies en om deze reden gaan wij eerst altijd persoonlijk met u in gesprek. Zo brengen wij van KPRA gezamenlijk u vraagstuk rondom uw hypotheek in Friesland in kaart en beoordelen deze vervolgens met onze expertise.  

 

Voor expertise over hypotheekadvies in Friesland kiest u voor KPRA 

Wij van KPRA hebben jarenlange ervaring met het geven van hypotheekadvies voor ondernemers en particulieren. Wij zijn bekend met vrijwel alle typen zaken en bundelen met ons team de krachten samen voor het geven van onze expertise. Wij voorzien u van het beste hypotheekadvies in Friesland. Neem vrijblijvend contact met ons op via de contactpagina en vraag hier adviesgesprek aan. 

Beeldbelafspraak maken

Wat klanten zeggen

 • 5 / 5
  Goed advies en ondersteuning bij het gehele proces rondom de hypotheek. Alles werd geregeld.
 • 5 / 5
  Goed geadviseerd over de pensioenaanspraken. De adviseur doorzag de situatie vlot en dacht mee.
 • 5 / 5
  Erg prettig gesprek, goed advies. Houdt niet alleen strikt rekening met de cijfers maar kijkt naar gehele plaatje.
 • 5 / 5
  Zeer praktische informatie gehad tijdens het adviesgesprek. Totaal niet het idee gehad dat er iets aan mij "verkocht" moest worden. Zeer aan te raden!
 • 5 / 5
  Eerlijke informatie. Denken goed met je mee. Persoonlijk advies op maat. Ook voor hyphotheek advies, verzekeringen privé en zakelijk.Echt verstand van zaken, je kunt hier met al je vragen terecht.