KPRA

Wij zijn Kremer pensioen- en risicoadviseurs!

pensioenen header
Kremer pensioen- en risicoadviseurs 

Hypotheekadvies in Groningen van Kremer pensioen- en risicoadviseurs 

U wilt een woning kopen in het mooie Groningen. Om dit te financieren zult u een hypotheek moeten afsluiten. Een hypotheek afsluiten is een beslissing die u doet voor langere termijn en het is dan ook belangrijk dat u dit weloverwogen doet. Hierbij wilt u zeker weten dat u de juiste hypotheek kiest, ook met het oog op de toekomst. KPRA voorziet u graag van deskundig hypotheekadvies in Groningen. Wij geven onafhankelijk antwoord op al uw vragen en zorgen dat u de juiste hypotheek afsluit. Vul het formulier in aan de onderzijde van de pagina of lees verder! 

 

Wat is hypotheekadvies?

Laten we beginnen met wat hypotheekadvies precies is en wat u van een hypotheekadviseur kunt verwachten. Wanneer u een hypotheek wilt afsluiten of oversluiten komt u voor aardig wat keuzes te staan. Hierbij kunt u een hypotheekadviseur inschakelen, die u professioneel advies kan geven over uw hypotheek. Bij welke aanbieder sluit u uw hypotheek af? Voor welke rentevaste periode en welke hypotheekvorm kiest u? Dit zijn allemaal zaken die u op een rijtje moet hebben. Een hypotheekadviseur zal u van A tot Z begeleiden bij het afsluiten, oversluiten of verhogen van uw hypotheek. Heeft u hypotheekadvies in Groningen nodig? De hypotheekadviseurs van KPRA staan graag voor u klaar. 

 

Huis kopen in Groningen? Wij helpen u bij het afsluiten van de juiste hypotheek! 

Een geschikte hypotheek met de beste rente en voorwaarden, zodat u zorgeloos kan intrekken in uw nieuwe droomhuis in Groningen. Daar doen wij het voor. Om ervoor te zorgen dat u echt kunt genieten van uw nieuwe woning en geen zorgen heeft over uw hypotheek brengen we uw situatie goed in kaart en nemen we onder andere de volgende zaken mee: 

 

Hypotheekadvies voor ondernemers en particulieren in Groningen 

Ondernemers en particulieren hebben elk hun eigen vraagstukken met betrekking tot hypotheken. KPRA biedt dan ook zowel hypotheekadvies voor particulieren als hypotheekadvies voor ondernemers aan in Groningen. Bij Kremer Pensioen en Risicoadviseurs zijn we gespecialiseerd in beide vormen van hypotheekadvies. We vinden het belangrijk om u te kunnen voorzien van persoonlijk advies en om die reden gaan we eerst altijd met u in gesprek om uw wensen, financiële situatie en andere relevante omgevingsfactoren goed in kaart te brengen. Op deze manier kunnen we u het beste voorzien van deskundig en persoonlijk hypotheekadvies in Groningen. 

 

Wanneer heeft u een hypotheekadviseur nodig?

Dient u belangrijke keuzes te maken omtrent uw hypotheek en heeft u niet voldoende kennis? Dan raden wij altijd aan op een hypotheekadviseur in te schakelen. Wanneer u keuzes moet maken rondom uw huidige hypotheek of op het punt staat een nieuwe (of eerste) hypotheek af te sluiten, dan is het in veel gevallen verstandig om met een hypotheekadviseur in gesprek te gaan.

 

Kies voor deskundig hypotheekadvies in Groningen van KPRA! 

Kies voor hypotheekadvies in Groningen van KPRA en wees verzekerd van een hypotheek met de beste rente en voorwaarden. Het team van KPRA heeft jarenlange ervaring met hypotheekadvies voor particulieren en ondernemers. Wij spreken de taal van hypotheekverstrekkers en kunnen dit moeiteloos naar u vertalen. Hierdoor kunnen wij proactief met u meedenken en u voorzien van het beste hypotheekadvies in Groningen. Vraag nu een geheel gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan! 

Beeldbelafspraak maken

Wat klanten zeggen

 • 5 / 5
  Goed advies en ondersteuning bij het gehele proces rondom de hypotheek. Alles werd geregeld.
 • 5 / 5
  Goed geadviseerd over de pensioenaanspraken. De adviseur doorzag de situatie vlot en dacht mee.
 • 5 / 5
  Erg prettig gesprek, goed advies. Houdt niet alleen strikt rekening met de cijfers maar kijkt naar gehele plaatje.
 • 5 / 5
  Zeer praktische informatie gehad tijdens het adviesgesprek. Totaal niet het idee gehad dat er iets aan mij "verkocht" moest worden. Zeer aan te raden!
 • 5 / 5
  Eerlijke informatie. Denken goed met je mee. Persoonlijk advies op maat. Ook voor hyphotheek advies, verzekeringen privé en zakelijk.Echt verstand van zaken, je kunt hier met al je vragen terecht.