✓ advieskeuze.nl 9.7

 | 

 | 

Logo Kremer Pensieon- en Risicoadviseurs

Wij zijn Kremer pensioen- en risicoadviseurs
Direct advies aanvragen

Vrijblijvend adviesgesprek?

Advies op maat voor de MKB'er, ZZP'er, agrariër, werknemer en particulier. Wij adviseren en ontzorgen u als ondernemer, werkgever, agrariër en particulier door het aanbieden van het totaalpakket. Op basis van uw persoonlijke situatie bieden wij hulp bij het nemen van risicovolle beslissingen.

Benieuwd wat KPRA voor u of uw onderneming kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij ontzorgen u graag!

Wat klanten zeggen

"No nonsense, adequaat, goede kwaliteit, goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen, passende prijs." - Anton

 

          

Wat kost hypotheekadvies?  

 Als u een huis gaat kopen heeft u (meestal) een hypotheek nodig. Bij het aanvragen van een hypotheek komen een heleboel zaken kijken, en hiervoor kunt u een hypotheekadviseur inschakelen. Een vraag die waarschijnlijk snel in u opkomt is dan: dat wil ik wel, maar wat kost dat hypotheekadvies dan eigenlijk? Als u dit graag wil weten, lees dan even verder.  

Ten eerste: wat doet een hypotheekadviseur precies?  

Een hypotheekadviseur kijkt naar uw financiële situatie en kijkt op basis hiervan welke hypotheek het beste bij u past. Om tot een goed advies te komen wordt naar de volgende zaken gekeken:  

Het bepalen van de juiste hypotheek gebeurt uiteraard altijd in overleg met u. Een hypotheekadviseur kijkt altijd naar de hypotheek met de beste voorwaarden en rente.  

Kies voor een onafhankelijke adviseur  

De kosten van een hypotheekadvies verschillen flink. Dit hangt bijvoorbeeld af van of uw adviseur onafhankelijk is. Als u een echt optimaal advies wil, is dit wel een must. Een onafhankelijke adviseur kan alle mogelijke opties voor u vergelijken. Als u bij een bank aanklopt of een specifieke hypotheekverstrekker hebt u deze mogelijkheid meestal niet. U kunt dan alleen bij henzelf de hypotheek afsluiten. Voor het beste advies kiest u dus voor een onafhankelijke adviseur.  

De kosten van hypotheekadvies  

Zoals net is genoemd, variëren de kosten van hypotheekadvies flink. Bij een bank of een hypotheekverstrekker bent vaak niet eens het goedkoper  uit ook nog.  

Bij KPRA zijn hypotheekadvieskosten eerlijk, transparant en vooraf helder. Doordat we efficiënt te werk gaan en veel ervaring hebben, kunnen we de kosten laag houden. De tarieven zijn als volgt:  

Dit is veel geld en u vindt dit op het eerste gezicht dan misschien ook te duur. Bedenk dan dat u dit geld makkelijk terugverdient als u een goede adviseur hebt. Hier komen we later nog verder op terug.  

Geen schimmige provisiekosten  

Tot 2013 waren de kosten van financieel advies erg onduidelijk. Klanten moesten vaak schimmige en hoge provisiebedragen neerleggen. Deze werden vervolgens weer naar tussenpersonen doorgesluisd. Dit is sinds 2013 veranderd. De tarieven van financieel advies zijn veel transparanter geworden. Als klant betaalt u een nota direct aan de adviseur. Dit gaat op basis van een uurtarief, of op basis van een vast tarief.  

Kijk naar wat hypotheekadvies u oplevert  

In plaats van alleen maar naar de kosten te kijken van hypotheekadvies, is het beter om te bedenken wat het u zal opleveren. Van een goed advies heeft u namelijk nog lang profijt. Maar wat levert een goed hypotheekadvies u nu eigenlijk op?  

Een hypotheekadviseur kent alle regels en voorwaarden. Dit kan u over de hele looptijd van een hypotheek tienduizenden euro’s schelen.  

Een onafhankelijke hypotheekadviseur kan heel eenvoudig alle verschillende hypotheekvormen bij verschillende hypotheekaanbieders voor u vergelijken. Zo kunt u de laagste maandlasten krijgen tegen de beste voorwaarden voor uw situatie.  

Daarnaast kent de hypotheekadviseur alle voorwaarden van de verschillende verstrekkers. Krijgt u in uw situatie bij de ene aanbieder geen hypotheek, dan weet de adviseur een aanbieder waar dit wel mogelijk is. Door middel van oplossingen en veel kennis kan de hypotheekadviseur goede oplossingen en mogelijkheden voor u bieden.  

Het in de arm nemen van een hypotheekadviseur levert u dus de voordeligste hypotheek op met de beste voorwaarden. Gezien een hypotheek een lange looptijd heeft, kan dit u al snel veel geld schelen.  

Onafhankelijk hypotheekadvies bij KPRA  

Bent u op zoek naar onafhankelijk en goed hypotheekadvies? Dan kunt u terecht bij Kremer! Samen kijken wij welke hypotheek goed bij u past. Ook als ondernemer kunt u bij ons terecht. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Bij ons is het eerste adviesgesprek met onze adviseurs gratis en vrijblijvend. Hierdoor kunt u een helder beeld krijgen van wat wij voor u kunnen betekenen en wat de verwachte kosten van de diensten inhouden.  

[TIP]: Profiteer van onze samenwerking met de Rabobank!  

Sinds kort bieden we bij Kremer pensioen- en risicoadviseurs ook hypotheken aan van de Rabobank. Dit vindt u bij weinig andere adviseurs, omdat de Rabobank slechts met een aantal adviseurs zaken doet. Interesse? Bij ons profiteert u van lagere advieskosten dan bij de Rabobank. En daarnaast hebben we natuurlijk meer keus (en kennis). Neem gauw eens contact met ons op!