Geen schimmige provisiekosten  

Tot 2013 waren de kosten van financieel advies erg onduidelijk. Klanten moesten vaak schimmige en hoge provisiebedragen neerleggen. Deze werden vervolgens weer naar tussenpersonen doorgesluisd. Dit is sinds 2013 veranderd. De tarieven van financieel advies zijn veel transparanter geworden. Als klant betaalt u een nota direct aan de adviseur. Dit gaat op basis van een uurtarief, of op basis van een vast tarief. Kijk hier voor onze tarieven.

Wat levert hypotheekadvies u op? 

Naast het bekijken van de kosten van het hypotheekadvies, is het ook belangrijk om te kijken naar wat het u zelf zal opleveren. Van een goed advies heeft u namelijk nog lang profijt. Wat levert een goed hypotheekadvies u nu eigenlijk op?  

Onafhankelijk hypotheekadvies bij KPRA  

Bent u op zoek naar onafhankelijk en professioneel hypotheekadvies? En bent u benieuwd wat de kosten van een hypotheekadvies zijn? Dan kunt u terecht bij Kremer! Samen kijken wij welke hypotheek goed bij u past. Ook als ondernemer kunt u bij ons terecht. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Bij ons is het eerste adviesgesprek met onze adviseurs gratis en vrijblijvend. Hierdoor kunt u een helder beeld krijgen van wat wij voor u kunnen betekenen en wat de verwachte kosten van het hypotheekadvies precies inhouden. Bij KPRA helpen onze specialisten u graag verder en voorzien wij u van het beste advies.

Profiteer van onze samenwerking met de Rabobank!  

Sinds kort bieden we bij Kremer pensioen- en risicoadviseurs ook hypotheken aan van de Rabobank. De Rabobank doet slechts met een aantal adviseurs zaken, wat dit tot een unieke samenwerking maakt. Dit aanbod vindt u bij weinig andere adviseurs. Heeft u interesse in onze samenwerking met de Rabobank? Bij ons profiteert u van lagere advieskosten dan bij de Rabobank, waardoor u voordeliger uitkomt. Daarnaast hebben we natuurlijk meer keuze (en kennis) op het gebied van hypotheekadvies en de kosten van een hypotheekadviseur. Neem gauw eens contact met ons op! Wij geven u graag meer informatie over onze hypotheekadviseur kosten of andere zaken zoals pensioenen of bedrijfsverzekeringen.

advieskeuze.nl 9.8Bel ons: 0592-330043Mail ons: info@kpra.nl 

Vrijblijvend adviesgesprek?

Advies op maat? Wij adviseren en ontzorgen u als ondernemer, werkgever en particulier door het aanbieden van totaaladvies. Op basis van uw persoonlijke situatie bieden wij hulp bij het nemen van moeilijke beslissingen.

Benieuwd wat KPRA voor u of uw onderneming kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij ontzorgen u graag!

Wat klanten zeggen

"No nonsense, adequaat, goede kwaliteit, goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen, passende prijs." - Anton