✓ advieskeuze.nl 9.7

 | 

 | 

Logo Kremer Pensieon- en Risicoadviseurs

Ik heb een (korte) pensioenvraag

Pensioenvragen? KPRA geeft advies op afstand bij al uw pensioenvragen!

Heeft u een korte vraag over uw pensioen? Vanaf 25,- euro maakt u bij ons al een videobelafspraak voor persoonlijk advies bij al uw pensioenvragen.

Als u op de onderstaande 4 vragen geen of onvoldoende antwoord heeft is het misschien goed om contact op te nemen:

  1. Weet u hoeveel pensioen u kunt verwachten?
  2. Of dit voldoende is om van te leven?
  3. Kent u de risico’s van uw pensioenregeling?
  4. Welke keuzemogelijkheden binnen uw pensioenregeling heeft u?

Ons doel is om de complexe materie van pensioen helder en duidelijk uit te leggen. Uiteraard mag uw vraag ook over iets anders gaan, zoals een hypotheek, een arbeidsongeschiktheidsverzekering of over andere financiële vragen of verzekeringen.

Pensioen afspraak maken

Vrijblijvend adviesgesprek?

Advies op maat voor de MKB'er, ZZP'er, agrariër, werknemer en particulier. Wij adviseren en ontzorgen u als ondernemer, werkgever, agrariër en particulier door het aanbieden van het totaalpakket. Op basis van uw persoonlijke situatie bieden wij hulp bij het nemen van risicovolle beslissingen.

Benieuwd wat KPRA voor u of uw onderneming kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij ontzorgen u graag!

Wat klanten zeggen

"No nonsense, adequaat, goede kwaliteit, goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen, passende prijs." - Anton

 

          

Doeltreffend pensioenadvies

Pensioenadvies gaat over vertrouwen. Je wilt iemand in de ogen kijken, maar je wilt vaak ook een aantal documenten laten zien om ze te laten beoordelen. Vandaar dat de telefoon meestal geen geschikt middel is. Om die reden hebben we gekozen om het eerste contact bij uw pensioenvragen via beeldbellen te laten plaatsvinden. We houden daarmee onze kosten laag, kunnen elkaar toch eerst even zien en direct de benodigde relevante documenten delen. Omdat we het koetjes en kalfjes gesprek overslaan en wij geen reistijd hebben, gaan we direct met uw vraag aan de slag en houden we zo de kosten laag.

Uiteraard is alles bij ons in vertrouwde handen en maken we gebruik van een veilige videobel omgeving. Hierbij maken we gebruik van Microsoft Teams, maar eventueel kunnen we ook andere programma’s inzetten.

Persoonlijk pensioenadvies vanaf 25,- euro

We hebben de ambitie om iedereen van betaalbaar pensioenadvies te voorzien en hanteren daarom in dit geval een tarief van € 125,- per uur*.

De tijd van het beeldbellen wordt tijdens het gesprek bijgehouden en we rekenen af per gebelde minuut. Omdat we een aantal voorbereidende werkzaamheden moeten doen rekenen we altijd een minimaal tarief van € 25,-* Mocht u dus tijdens het gesprek binnen 12 minuten denken dat er geen klik tussen ons is dan bent u nooit meer dan € 25,- kwijt!

Wanneer u na afloop van het gesprek behoefte heeft aan een uitgebreider adviestraject pakken we gelijk door en geven u direct een indicatie van onze kosten. Ook kunnen we u eventueel helpen in het vinden van een passend product. Indien noodzakelijk verwijzen we u door naar een expert binnen ons netwerk, zoals een accountant, advocaat of notaris.

Een "kleine pensioenvraag"

Regelmatig worden wij gebeld met maar een “kleine” pensioenvraag. Tijdens dit gesprek blijkt dat het antwoord vaak wat ingewikkelder is als vooraf gedacht, doordat de vraag meestal weer raakvlak heeft met een andere vraag. Bijvoorbeeld fiscaal- of arbeidsrechtelijk. Ook komen we vaak pensioenvragen tegen die gaan over een eerder afgesloten product of die te maken hebben met een specifieke gebeurtenis in iemands leven, zoals een scheiding/ huwelijk of aankomende pensioenleeftijd. Op deze pagina hebben we een aantal vragen opgesomd die we regelmatig tegenkomen. Misschien staat uw vraag er ook wel bij.

Hulp bij pensioenvragen

Beeldbellen

Maar het begint met het stellen van die korte vraag. En die wil je dan gewoon even ergens neerleggen zonder een heel duur uitgebreid adviestraject. Gewoon even sparren. Uiteraard met iemand met ervaring, die breed is geschoold, die de juiste relevante vervolgvragen kan stellen en de verbanden ziet.

We merken dat mensen vaak een drempel ervaren om pensioenadvies te vragen doordat ze deze materie als niet-transparant ervaren en/of de complexiteit er niet van kunnen doorzien. Speciaal hiervoor hebben we ons pensioen vragenuurtje ontwikkeld.

Dit is voor zowel werknemers/ondernemers en werkgevers bedoeld!

De stappen zijn als volgt:

  1. Klik op onderstaande button om direct een pensioenafspraak te maken. U beland dan op onze pensioenagenda.
  1. Wij nodigen u uit per mail voor een afspraak middels Microsoft Teams. In deze mail geven we een uitleg over de werking van Teams. Afhankelijk van uw vraag, vragen wij u om bepaalde documenten tijdens dat gesprek op de pc open te hebben staan zodat we die samen kunnen bespreken. Uiteraard kunnen meerdere mensen achter uw pc meekijken;
  2. Samen doorlopen we uw financiële vragen;
  3. Na afloop mailen we u onze factuur met een betaalverzoek via iDEAL.

Indien er daarna behoefte is aan een nadere uitwerking bespreken we dat gelijk tijdens dat gesprek en formuleren een vervolgopdracht.

*tarief particulier is inclusief btw en voor ondernemers en bedrijven exclusief btw.

Pensioen afspraak maken

KPRA; de adviseur voor al uw pensioenvragen

Deze pensioenvragen komen we regelmatig tegen;

Pensioenvragen via de werkgever

Pensioenvragen lijfrente

Pensioenvragen hypotheeklasten

Pensioenvragen over pensioenfonds

Vragen over kosten, duur en zekerheid van pensioen

Pensioenvragen van ZZP'ers

Pensioenvragen algemeen

Voor werkgevers specifiek:

Pensioenvragen voor werkgevers algemeen

Pensioenvragen voor werkgevers over pensioenfonds

Pensioenvragen voor werkgevers over pensioenregeling

Pensioen afspraak maken